ΠΑΣ Λαμία: Όλα έτοιμα για το μεγάλο ματς με την ΑΕΚ

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 14 Απριλίου 2019 08:40 ΠΑΣ Λαμία: Όλα έτοιμα για το μεγάλο ματς με την ΑΕΚ

O ΠΑΣ Λαμία υποδέχεται την ΑΕΚ στις 7:00' το απόγευμα στο γήπεδο της πόλης....

Με μεσημεριανή προπόνηση το Σάββατο 13/4 ολοκληρώθηκε στο γήπεδο της Νέας Άμπλιανης η προετοιμασία της Λαμίας για τον σπουδαίο αγώνα στο ΔΑΚ με αντίπαλο την ΑΕΚ (14/4, 19:00’) για την 28η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League ΣΟΥΡΩΤΗ.

Από την αποστολή λείπει ο τραυματίας Πϊτι, αλλά και οι Σαράνοφ, Ασίγκμπα.

Τα ονόματα που ανακοίνωσε ο Μάκης Χάβος είναι: Μελίσσας, Κατσίκας, Βασιλαντωνόπουλος, Αντέτζο, Καρυπίδης, Μπεχαράνο, Σκόνδρας, Σκαρντοβέλι, Πλιάτσικας, Μπερτόγλιο, Τομάς, Δημούτσος, Επστάιν, Μπλάζιτς, Μπαράλες, Καραμάνος, Ασούμπρε, Ρόμανιτς και Τσούκαλος.

Χωρίς Τσιγκρίνσκι, Οικονόμου, Γκάλο και Λιβάια ταξίδεψε στη Λαμία, η ΑΕΚ η άφιξη της αποστολής της οποίας αποτελεί μεγάλη γιορτή για τους χιλιάδες φίλους του Δικεφάλου στην περιοχή.

Στην αποστολή είναι οιι: Μπάρκας, Τσιντώτας, Μπακάκης, Τσόσιτς, Χουλτ, Σβάρνας, Γιαννούτσος, Κρίστιτσιτς, Αλμπάνης, Σιμόες, Κλωναρίδης, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Γιούσης, Άλεφ, Γιαννιώτας, Μπακασέτας, Πόνσε και Μπογέ.

Αν και υπάρχει απαγορευτικό οργανωμένης μετακίνησης, στο ΔΑΚΛ αναμένεται να βρίσκονται πολλοί φίλοι της Ένωσης, κυρίως Λαμιώτες από τους συνδέσμους ή μη.

Αυτή είναι η πρώτη φορά που θα παίξουν στη Λαμία για το πρωτάθλημα οι δύο ομάδες λίγες μόνο ημέρες πριν την κρίσιμη ρεβάνς για τα ημιτελικά του Κυπέλλου.

Ελπίζουμε το παιχνίδι να αντιμετωπιστεί ως γιορτή και οι φίλαθλοι να απολαύσουν τον αγώνα χωρίς κάποιο παρατράγουδο. Για την ιστορία να θυμίσουμε ότι και την επόμενη αγωνιστική θα είναι το πρώτο παιχνίδι στη Λαμία με αντίπαλο τον Ολυμπιακό για το πρωτάθλημα.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση