Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ Λαμία σε Δημοτικά Σχολεία της πόλης

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 15 Απριλίου 2019 09:00 Οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ Λαμία σε Δημοτικά Σχολεία της πόλης

Στο πλαίσιο του 1ου Φεστιβάλ Εκδηλώσεων του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 18ου Δημοτικού σχολείου Λαμίας, το πρωί της Κυριακής 14/4 αντιπροσωπεία των ποδοσφαιριστών του ΠΑΣ Λαμία, συνοδευόμενη από την υπεύθυνη επικοινωνίας της ΠΑΕ, Μαρία Παλιαλέξη και το μέλος του Δ.Σ., Δημήτρη Κυρίτση, βρέθηκε στο σχολείο, όπου τους επιφυλάχθηκε μια θερμή και ενθουσιώδης υποδοχή από τα παιδιά, τους γονείς και τους δασκάλους.

Το παρόν έδωσαν οι Αναστασιάδης, Σαράνοφ, Piti, Asigba, Μπαντής, Τζανετόπουλος καθώς και από την Κ19 οι Κωστίκας, Καραγιάννης και Βλαχομήτρος, οι οποίοι και συνομίλησαν για αρκετή ώρα με τους μαθητές, μοίρασαν δώρα, απάντησαν με χαρά στις πολλές ερωτήσεις τους και υπέγραψαν δεκάδες αυτόγραφα κάνοντας τα παιδιά πολύ χαρούμενα.

Είχε προηγηθεί την Παρασκευή μία ακόμη επίσκεψη σε σχολείο και συγκεκριμένα στο 1ο Δημοτικό με την «αποστολή» αυτή τη φορά να απαρτίζουν οι, Γιάννης Σκόνδρας, Denis Epstein, Danny Bejarano και Παναγιώτης Κατσίκας, ενώ μαζί τους ήταν ο γυμναστής Κώστας Παρούσης, με τον προπονητή τερματοφυλάκων Γιώργο Μουντάκη.

Μοίρασαν δώρα, απάντησαν με χαρά στις πολλές ερωτήσεις τους και υπέγραψαν δεκάδες αυτόγραφα. Μαζί τους ήταν ο κ. Κυρίτσης και η κα Παλιαλέξη.