Σήμερα ΠΑΣ Λαμία-ΑΕΚ: Με στόχο την υπέρβαση

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 25 Απριλίου 2019 11:10 Σήμερα ΠΑΣ Λαμία-ΑΕΚ: Με στόχο την υπέρβαση

Εισιτήρια από τα εκδοτήρια του ΔΑΚΛ…

Τον πιο σημαντικό ίσως αγώνα της ιστορίας της δίνει σήμερα Μεγάλη Πέμπτη (25/4) στο ΔΑΚΛ στις 18:00’ η ομάδα της Λαμίας με αντίπαλο την ΑΕΚ για την ημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Οι «κυανόλευκοι» υποδέχονται την περσινή πρωταθλήτρια και φιναλίστ του θεσμού ΑΕΚ, στη ρεβάνς του 2-0 του Ολυμπιακού Σταδίου. Όσο και αν το σκορ του πρώτου αγώνα είναι σημαντικά υπέρ των σαφώς πιο έμπειρων «κιτρινόμαυρων», η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία και οι Φθιώτες δικαιούνται να ονειρεύονται μία πρόκριση στον τελικό του θεσμού για πρώτη φορά στην ιστορία τους.

Προκειμένου οι φίλαθλοι από τη Φθιώτιδα να κλείσουν θέση στις εξέδρες για τον σημαντικό αυτό αγώνα, η ΠΑΕ ανακοίνωσε ότι εισιτήρια διατίθενται μόνο από τα εκδοτήρια του σταδίου από τις 12:00’ το μεσημέρι και μέχρι την έναρξη του παιχνιδιού.

Από το συγκεκριμένο παιχνίδι θα απουσιάσει για τη Λαμία ο Σαράνοβ, αλλά και ο Ντένις Επστάιν ο οποίος για οικογενειακούς λόγους ζήτησε την κοινή συναινέσει λύση του συμβολαίου του. Για τη συνεργασία του με τη Φθιωτική ομάδα ο Γερμανός δήλωσε «Ευχαριστώ πολύ την ομάδα της Λαμίας για την συνεργασία και την πολύ καλή χρονιά που είχαμε και εύχομαι ό,τι καλύτερο στο μέλλον».

Η αποστολή που ανακοίνωσε ο Μάκης Χάβος μετά την χθεσινή πρωινή προπόνηση στη Νέα Άμπλιανη είναι: Μελίσσας, Κατσίκας, Βασιλαντωνόπουλος, Adejo, Καρυπίδης, Bejarano, Σκόνδρας, Vanderson, Asigba, Πλιάτσικας, Piti, Bertoglio, Tomas, Δημούτσος, Blažić, Barrales, Καραμάνος, Assoubre, Romanic, Κωστίκας.

Από την άλλη η ΑΕΚ ανεβαίνει τελικά χωρίς τον Τσιγκρίνσκι για να υπερασπιστεί το 2-0 του πρώτου αγώνα που είναι ικανό να τη στείλει στον τελικό.

Η αποστολή που επέλεξε ο Μανόλο Χιμένεθ: Μπάρκας, Τσιντώτας, Μπακάκης, Οικονόμου, Γκάλο, Χουλτ, Σβάρνας, Μπούσης, Κρίστιτσιτς, Αλμπάνης, Σιμόες, Μάνταλος, Μπακασέτας, Γαλανόπουλος, Μπότος, Γιούσης, Μπογέ, Άλεφ, Λιβάγια, Πόνσε.

Για το ματς Κυπέλλου με την ΑΕΚ έχει βγει απαγορευτικό για την οργανωμένη μετακίνηση φιλάθλων, ωστόσο όπως και στο ματς πρωταθλήματος αναμένεται να βρεθούν πολλοί συνδεσμίτες κυρίως από τη Λαμία.

Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο γνωστός μας Λαρισαίος Θανάσης Τζήλος ο ποίος επέστρεψε στους αγωνιστικούς χώρους μετά τη σοβαρή περιπέτεια που είχε με ανθρώπους του οργανωμένου εγκλήματος.

Βοηθοί του θα είναι οι Γκάγκας και Κουρομπύλια, ενώ καθήκοντα τέταρτου διαιτητή θα κάνει ο Κουμπαράκης.

*Στον άλλον ημιτελικό (16:00): Αστέρας Τρίπολης-ΠΑΟΚ: Ευαγγέλου (Ευθυμιάδης, Φωτόπουλος, 4ος Μανούχος) 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση