Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Αθήνα… έρημη πόλη!

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 08 Μαΐου 2019 19:35 Αθήνα… έρημη πόλη!

Για τον τελικό Κυπέλλου ΑΕΚ – ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ…

Το Σάββατο 11 Μαΐου 2019 στις 20:30’, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ θα βρεθούν και πάλι αντιμέτωποι στο πλαίσιο του Κυπέλλου Ελλάδας με ακριβό αντίτιμο το τρόπαιο.

Στην ανάμνηση των θλιβερών επεισοδίων των δύο προηγούμενων τελικών εκ των οποίων ο τελευταίος στην Αθήνα, η Ελληνική Αστυνομία, προχωρά σε λήψη αυστηρών μέτρων που ξεκινούν μάλιστα από την Πέμπτη 9 Μαΐου.

Ειδικότερα με απόφαση του Γενικού Αστυνομικού Διευθυντή Αττικής Υποστράτηγου Ανδρέα Βασιλόπουλου εκδόθηκε «Απαγόρευση Συναθροίσεων» για το διάστημα από 18:00 ώρα της Πέμπτης 09-05-2019 μέχρι και την 06:00 ώρα της Κυριακής 12-05-2019 για την παρακάτω περιοχή που περικλείεται από τις οδούς: Μάρνη (από τη συμβολή της με οδό 28ης Οκτωβρίου) - συνέχεια Καρόλου - Πλατεία Καραϊσκάκη - Αχιλλέως - αριστερά Κολωνού - αριστερά Π. Τσαλδάρη (Πειραιώς) - Πλατεία Ομονοίας – Σταδίου - αριστερά Εμμ. Μπενάκη - δεξιά Ακαδημίας - αριστερά Ζωοδόχου Πηγής - αριστερά Ανδρέα Μεταξά - αριστερά Εμμ. Μπενάκη - δεξιά Σόλωνος - αριστερά Θεμιστοκλέους - δεξιά Ακαδημίας - Πλατεία Κάνιγγος - Χαλκοκονδύλη - δεξιά 28ης Οκτωβρίου (μέχρι τη συμβολή με Μάρνη).

 Η απόφαση σημειώνει: «Η πραγματοποίηση ή η απόπειρα πραγματοποίησης κάθε συνάθροισης κατά το προαναφερθέν χρονικό διάστημα στους ανωτέρω χώρους θα αντιμετωπίζεται με κάθε νόμιμο μέσο, οι δε συμμετέχοντες σε τέτοια συνάθροιση ή πορεία θα διώκονται για παράβαση των διατάξεων του άρθρου 171 Π.Κ. και άλλων συναφών διατάξεων».

Κατά τα άλλα για την Ελλάδα το ποδόσφαιρο αποτελεί μια μεγάλη γιορτή.

Τελικός Κυπέλλου: Ο Γερμανός Τσβάιερ θα σφυρίξει το ΠΑΟΚ-ΑΕΚ