Brazilian Jiu Jitsu: Λαμιώτες αθλητές από χρυσό!

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 20 Μαΐου 2019 19:56 Brazilian Jiu Jitsu: Λαμιώτες αθλητές από χρυσό!

Η Αrte Suave Academy για άλλη μια φορά σάρωσε στο  Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Έγχρωμων και Μαύρων Ζωνών Jiu Jitsu, που διεξήχθη για πρώτη φορά στην Πετρούπολη, στις 11 και 12 Μαΐου!

Οι νεαροί αθλητές από την παιδική/εφηβική ομάδα του προπονητή Τσιούτα Κωνσταντίνου, κατέκτησαν 7 χρυσά και 2 χάλκινα μετάλλια από 9 συμμετοχές, έτσι πολλοί από αυτούς τελείωσαν την φετινή αγωνιστική τους σεζόν αήττητοι!
 
 
 
Ο θρίαμβος της Arte Suave Academy αποτελεί  τη μεγαλύτερη επιτυχία της πόλης μας ΚΑΙ σε αυτό το πρωτάθλημα Jiu Jitsu!!!
 
Αναλυτικά τα ονοματα των πρωταθλητών:
1) Φουτζοπούλου Σοφία  - Πανελλήνια Πρωταθλήτρια (Χρυσό μετάλλιο)
2) Μπακαλέξης Νικόλαος - Πανελλήνιος Πρωταθλητής (Χρυσό μετάλλιο)
3) Μπάμπαλη Βανέσα  - Πανελλήνια Πρωταθλήτρια (Χρυσό μετάλλιο)
4) Καραγιάννης Ιωάννης - Πανελλήνιος Πρωταθλητής (Χρυσό μετάλλιο)
5) Ασίκη Βιργινία  - Πανελλήνια Πρωταθλήτρια (Χρυσό μετάλλιο)
6) Μπακαλέξης Γεώργιος - Πανελλήνιος Πρωταθλητής (Χρυσό μετάλλιο)
7) Τσατζαλής Κωνσταντίνος - Πανελλήνιος Πρωταθλητής (Χρυσό μετάλλιο)
8) Χασιάκου Βασιλική - Χάλκινο μετάλλιο
9) Ασίκη Εύη - Χάλκινο μετάλλιο
 
Τις σημαντικές αυτές διακρίσεις συμπληρώνει η προ μηνός τρομερή επιτυχία της σχολής στο Πρωτάθλημα Κεντρικής Ελλάδος (στο Μαυρομάτι Βοιωτίας), όπου οι νεαροί αθλητές κατέκτησαν 9 χρυσά, δυο αργυρά και ένα χάλκινο μετάλλιο από 11 συμμετοχές!!!
 
 
 
Συμπεριλαμβανομένων και των προαναφερθέντων, οι παρακάτω αθλητές διέπρεψαν στο Πρωτάθλημα Κεντρικής Ελλάδος αλλά δεν μπόρεσαν να αγωνιστούν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα:
 
Χαλβατζής Χρήστος - Χρυσό μετάλλιο
Χαλβατζής Ηλίας - Χρυσό μετάλλιο
Μήτσου Τριαντάφυλλος - Αργυρό μετάλλιο
 
 
 
 
Η Arte Suave Academy τα τελευταία σχεδόν δέκα έτη, παρέχει ένα ειδικά σχεδιασμένο και ασφαλές παιδικό πρόγραμμα Brazilian Jiu Jitsu!
Τα καθημερινά τμήματα σχεδιάστηκαν ώστε να εστιάζουν στις ικανότητες και στις δεξιότητες των αθλητών, ενώ παράλληλα επικεντρώνονται και στις τυχόν αδυναμίες του κάθε παιδιού μεμονωμένα!
 
 
 
Πρωταρχικός στόχος των προγραμμάτων (που σχεδιάζονται και εκτελούνται από τον αναγνωρισμένο από την ΓΓΑ προπονητή και πρώην προπονητή Εθνικής Ελλαδος, Τσιούτα Κωνσταντίνο), είναι η αντιμετώπιση καταστάσεων bullying, η θεμελίωση σωστών αρχών και αξιών μέσα από τον αθλητισμό καθώς και η καθιέρωση της σωστής φυσικής αγωγής στην απαιτητική πλέον καθημερινότητα των νέων!
 
 
Σαν αποτέλεσμα των προγραμμάτων της σχολής,οι αθλητές της Arte Suave Academy έχουν διαπρέψει σε Περιφερειακά, Πανελλήνια αλλά και Παγκόσμια πρωταθλήματα χαρίζοντας περηφάνια στον λαμιώτικο αθλητισμό!!!
 
 
Arte Suave Academy

Παπακυριαζή 1, Λαμία

Προσαρμοσμένη αναζήτηση