Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Οριστικό! Δεν κατεβαίνουν οι «ερυθρόλευκοι»

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 20 Μαΐου 2019 13:42 Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Οριστικό! Δεν κατεβαίνουν οι «ερυθρόλευκοι»

Ο Ολυμπιακός ενημέρωσε επίσημα τους αρμόδιους φορείς και την αστυνομία ότι δεν κατέβει στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, για τα προημιτελικά των πλέι οφ της Βasket League. Όλα δείχνουν ότι οι Πειραιώτες οδεύουν προς την Α2. Οι "ερυθρόλευκοι" έχουν καταθέσει, βέβαια, δύο προσφυγές στο ΑΣΕΑΔ, οι οποίες ενδεχομένως να αλλάξουν τα δεδομένα αν υπάρξει δικαίωση τους.

Ο Ολυμπιακός δεν θα κατέβει οριστικά στο αποψινό (19:00) παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, για τα προημιτελικά των πλέι οφ της Basket League.

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος είχε ξεκαθαρίσει από το περασμένο Σάββατο (18/5) στο συνέδριο της Θύρας 7 ότι ο Ολυμπιακός δεν θα αγωνιστεί κόντρα στους «πράσινους», ωστόσο σήμερα (20/5), λίγες ώρες πριν το προγραμματισμένο τζάμπολ του αγώνα, ήρθε κι η επιβεβαίωση. Οι Πειραιώτες ειδοποίησαν τους αρμόδιους φορείς καθώς και την αστυνομία ότι δεν πρόκειται να πάνε στο ΟΑΚΑ.

Τι σημαίνει αυτό; Με βάση τον ΕΣΑΚΕ, αν μία ομάδα δεν κατέβει σε αγώνα πλέι οφ, τότε υποβιβάζεται αυτόματα στην Α2.

Να σημειωθεί, βέβαια, ότι ο Ολυμπιακός έχει καταθέσει δύο προσφυγές στο ΑΣΕΑΔ (σ.σ. για την κλήρωση των διαιτητών της τελευταίας αγωνιστικής της κανονικής περιόδου και για την επικύρωση της βαθμολογικής κατάταξης), οι οποίες είναι πιθανόν να αλλάξουν τα δεδομένα αν υπάρξει δικαίωση των Πειραιωτών.

πηγή: newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση