Ευχαριστήρια ανακοίνωση του Έσπερου Λαμίας

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 21 Μαΐου 2019 17:57 Ευχαριστήρια ανακοίνωση του Έσπερου Λαμίας

Η ομάδα μας Έσπερος Λαμίας, στην πρώτη της συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής κατηγορίας Ανδρών, μετά από ένα αγωνιστικό μαραθώνιο, κατόρθωσε να καθιερωθεί στην μεγαλύτερη κατηγορία.

Το Διοικητικό Συμβούλιο , έχοντας την φιλοσοφία κάθε χρόνο να γίνεται  ένα προγραμματισμένο βήμα καλύτερο της προηγουμένης χρονιάς , να προσπαθούμε να παρουσιαζόμαστε πιο οργανωμένοι και να διδασκόμαστε από τα λάθη μας, αισθανόμαστε την υποχρέωση να ευχαριστήσουμε ,όλους όσους μας βοήθησαν  στην μέχρι τώρα επιτυχημένη πορείας μας. Ειδικότερα:

Ως Διοίκηση θα θέλαμε πρωτίστως να ευχαριστήσουμε τους αθλητές μας και το προπονητικό επιτελείο, για την τεράστια προσπάθεια που κατέβαλαν  με την αγωνιστική τους αυταπάρνηση και την αλληλοκατανόηση στην λύση των προβλημάτων  κατά την διάρκεια της χρονιάς, κατορθώνοντας να φθάσουν στην  ΄΄Ιθάκη’’.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους πολλούς φιλάθλους μας, που με την παρουσία τους και το χειροκρότημα τους  έδωσαν ενέργεια, ώστε να επιτύχουμε το αποτέλεσμα.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα, όλους τους ταπεινούς ανθρώπους οι οποίοι από θέσεις ευθύνης ,ανταποκρίθηκαν στην συμπαράσταση που χρειαζόταν η ομάδα, δίνοντας  λύσεις σε πολλά κρίσιμα θέματα που ανέκυπταν.

ΕΝΑ  Μεγάλο Ξεχωριστό Ευχαριστώ , οφείλουμε  σε όλους τους μικρούς και μεγάλους χορηγούς, τους φορείς της πόλης και κάθε ανιδιοτελή πολίτη εραστή του αθλήματος ,που συνέδραμαν ώστε να ανταπεξέλθει των τρεχόντων οικονομικών υποχρεώσεων η ομάδα μας,  κατά την διάρκεια της επιτυχημένης χρονιάς.

Ιδιαίτερη μνεία έχουμε να κάνουμε ,στους πολλούς κατέχοντες την επικοινωνία και πληροφόρηση,  που φρόντισαν ‘’στο μέτρο του δυνατού’’, να προβάλλουν την καταπληκτική επιτυχημένη πορεία του Έσπερος Λαμίας.

Υποσχόμαστε ότι όσο μας επιτρέπουν οι δυνάμεις μας, θα συνεχίσουμε να υπηρετούμε το άθλημα που αγαπάμε , με συνέπεια, διαφάνεια και σύνεση.

Κλείνοντας θέλουμε να υπενθυμίσουμε ότι η ‘’πόρτα του συλλόγου’’ είναι ανοικτή, για οιονδήποτε θελήσει να εμπλακεί ενεργά, από όποια θέση ο ίδιος επιλέξει.

Ο Έσπερος Λαμίας , είναι Μεγάλος και …’’Όλοι οι καλοί και επαΐοντες χωράνε’’…

 

  Το   Δ.Σ. του ΕΣΠΕΡΟΣ ΛΑΜΙΑΣ

Προσαρμοσμένη αναζήτηση