Όλα έτοιμα στην Παύλιανη για το ΙΤΙ EPIC - ρεκόρ συμμετοχών

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 23 Μαΐου 2015 08:45 Όλα έτοιμα στην Παύλιανη για το ΙΤΙ EPIC - ρεκόρ συμμετοχών

Αντίστροφη μέτρηση για το εντυπωσιακό ITI EPIC στην Παύλιανη !.... με το μεγαλύτερο αγώνα ποδηλασίας στην Ελλάδα, το ITI EPIC! 

O αγώνας που για πέμπτη συνεχή χρονιά θα διεξαχθεί στην περιοχή μας, με κέντρο το όμορφο χωριό της Παύλιανης, το οποίο αναμένεται να "βουλιάξει" στις 24 Μαΐου από την τεράστια προσέλευση αθλητών, συνοδών και ομάδων υποστήριξης.

Οι συμμετοχές ανεβαίνουν θεαματικά και έχουν ήδη ξεπεράσει τις 400 μαζί με αυτές του Πανελληνίου πρωταθλήματος το οποίο θα διεξαχθεί στο πλαίσιο του ITI EPIC.

Όπως και κάθε χρόνο, οι αγωνιζόμενοι αναμένεται να έρθουν αντιμέτωποι με μοναδικής ομορφιάς τοπία και κορυφαίας σχεδίασης διαδρομές που φτάνουν σε σημεία του βουνού τα οποία είναι πραγματικά ανέγγιχτα από την ανθρώπινη δραστηριότητα. Αξίζει να σημειωθεί πως οι διαδρομές αυτές για φέτος είναι τρεις, ανταποκρινόμενες σε μεγαλύτερο ποσοστό αθλητών σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια.

Αντίστροφη μέτρηση λοιπόν για το μεγαλύτερο event της Ελληνικής ποδηλασίας, με πλήθος συμμετοχών στη γραμμή της εκκίνησης που περιλαμβάνουν από τον παγκόσμιο πρωταθλητή Περικλή Ηλία μέχρι τον ποιο ενθουσιώδη χομπίστα, και όλα αυτά με κέντρο το στολίδι του Δήμου Λαμιέων, την Παύλιανη! Όλες οι λεπτομέρειες στο www.itiepic.gr 

ΣΑΒΒΑΤΟ 23/5
18:30 Τεχνική ενημέρωση για την διαδρομή των 19km
19:00 Τεχνική ενημέρωση για την διαδρομή των 34km
19:30 Τεχνική ενημέρωση για την διαδρομή των 62km


ΚΥΡΙΑΚΗ 24/5
08:00 Έναρξη παραλαβής αριθμών συμμετοχής
10:00 Λήξη παραλαβής αριθμών συμμετοχής
10:45 Εκκίνηση* Πανελληνίου πρωταθλήματος
10:50 Εκκίνηση* ITI EPIC 62km & 34km
11:00 Εκκίνηση* ITI EPIC 19km
15:30 Απονομές όλων των κατηγοριών
20:00 Όριο έγκυρου τερματισμού**

 

 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση