Διαιτησία: Με Τζοβάρα και Καλύβα στη μεγάλη κατηγορία η Φθιώτιδα

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 18 Ιουλίου 2019 07:53 Διαιτησία: Με Τζοβάρα και Καλύβα στη μεγάλη κατηγορία η Φθιώτιδα

Από την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, ανακοινώθηκαν οι πίνακες διαιτητών, βοηθών διαιτητών και παρατηρητών περιόδου 2019/20.

Στη μεγάλη Κατηγορία παρέμεινε ως μοναδικός εκπρόσωπος της ΕΠΣ Φθιώτιδας ο Γιώργος Τζοβάρας, όμως από την νέα σεζόν θα μπορεί να έχει έναν βοηθό από την περιοχή, καθώς προβιβάστηκε ο Βασίλης Καλύβας.

Στην αμέσως προηγούμενη κατηγορία, η Φθιώτιδα εξακολουθεί να μην έχει κανέναν εκπρόσωπο, ενώ στην 3η Κατηγορία παρέμεινε ως είχε με τους Λαθύρη, Παπακωνσταντίνου στους διαιτητές και τους Δόσκορη, Λιτοσελίτη στους βοηθούς.

Παρατηρητές Διαιτησίας, στη μεγάλη κατηγορία παραμένει ο Γιάννης Σπυρόπουλος και στη δεύτερη οι Μπλούνας και Πουγκακιώτης, ενώ στην 3η κατηγορία είναι συνολικά έξι άτομα από τη Φθιώτιδα, Δουδούμης, Καλιακούδας, Καραγιάννης, Ντζάθας, Παπαμίχος και Παπακώστας.

Σημειώνουμε ότι στην 1η Κατηγορία, αυξήθηκε ο αριθμός των διαιτητών σε 26 με προοπτική να γίνουν 30.

21 διαιτητές παρέμειναν από την προηγούμενη περίοδο, υποβιβάστηκαν δύο (2) στη 2η κατηγορία (Λάμπρου – Εύβοιας και Γρατσάνης – Τρικάλων) και ανέβηκαν πέντε (5) διαιτητές από τη 2η κατηγορία.

Περιληπτικά, ο πίνακας με τον συνολικό αριθμό των αξιωματούχων διαιτησίας στις εθνικές κατηγορίες έχει ως ακολούθως:

Σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε η ΕΠΟ, η σύνθεση των πινάκων διαιτητών, βοηθών διαιτητών και παρατηρητών όλων των εθνικών κατηγοριών για την περίοδο 2019/2020 είναι οι εξής:

Διαιτητές 1ης κατηγορίας

Διαιτητές 2ης κατηγορίας

Διαιτητές 3ης κατηγορίας

Βοηθοί Διαιτητές 1ης κατηγορίας

Βοηθοί Διαιτητές 2ης κατηγορίας

Βοηθοί Διαιτητές 3ης κατηγορίας

Παρατηρητές 1ης κατηγορίας

Παρατηρητές 2ης κατηγορίας

Παρατηρητές 3ης κατηγορίας

Επίσης ΕΔΩ μπορείτε να δείτε: ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ - ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ

Προσαρμοσμένη αναζήτηση