Διπρόσωπη η Λαμία 2-1 τον Βόλο

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 26 Ιουλίου 2019 20:55 Διπρόσωπη η Λαμία 2-1 τον Βόλο

Δύο πρόσωπα παρουσίασε η Λαμία την Παρασκευή, στη φιλική νίκη με σκορ 2-1 επί του Βόλου.

Η ομάδα μας στο πρώτο μισό δεν είχε καλή εικόνα. Έκανε πολλά λάθη και προβλημάτισε με την απόδοση της. Ο Δημούτσος ωστόσο, με την είσοδο του στην επανάληψη άλλαξε εντελώς τη ροή του ματς. Οι «κυανόλευκοι» πήραν το κέντρο, ισοφάρισαν με τρομερό ψαλιδάκι του έμπειρου χαφ και έφτασαν στη νίκη με επίσης πολύ όμορφο χτύπημα φάουλ του Σάλιακα.

Πολλά λάθη, προβληματική εικόνα

Γενικά, το πρώτο ημίχρονο δεν είχε και πάρα πολλά πράγματα για να θυμόμαστε. Ήταν κακό, με τη Λαμία να παρουσιάζει προβληματική εικόνα. Με εξαίρεση μια εκτέλεση φάουλ του Μυστακίδη που έφυγε απευθείας άουτ, τα πρώτα λεπτά δεν είχαν τίποτα το αξιόλογο. Η πρώτη καλή στιγμή της ομάδας μας, ήρθε στο 18′ όταν ο Σκόνδρας τροφοδότησε τον Μπουλούλη, αυτός σέντραρε μέσα από την περιοχή, αλλά ο Τσούκαλος με το κεφάλι δεν μπόρεσε να νικήσει τον Γκαραβέλη.

Περίπου δέκα λεπτά αργότερα και σε εκτέλεση κόρνερ του Τομάς, ο Τουράμ βρέθηκε μόνος του στην περιοχή, πήδηξε για την κεφαλιά, αλλά η μπάλα έφυγε απευθείας άουτ. Οι «κυανόλευκοι» αντιμετώπιζαν προβλήματα, ενώ «πουλούσαν» εύκολα τη μπάλα. Σαν να μην έφτανε αυτό, σε μια από τις λίγες καλές στιγμές του Βόλου στο πρώτο ημίχρονο, άνοιξε το σκορ. Η άμυνα της Λαμίας «κόλλησε», ο Μυστακίδης εκμεταλλεύτηκε την ασυνεννοησία και με δυνατό πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Από εκεί και πέρα, δεν είχαμε άλλες φάσεις. Στο τέλος του ημιχρόνου μάλιστα, παραλίγο το ματς να… τιναχθεί στον αέρα. Ο Μυστακίδης εκνευρίστηκε από μαρκάρισμα του Πλιάτσικα και τον κλώτσησε. Ο Μπεχαράνο ζήτησε τα ρέστα και για λίγο επικράτησε πολύ μεγάλος εκνευρισμός, ο οποίος ωστόσο «έσβησε» γρήγορα, πριν οι δύο ομάδες οδηγηθούν στα αποδυτήρια.

Άλλη Λαμία!

Η εικόνα της Λαμίας στο πρώτο μέρος δεν είχε καμία σχέση με εκείνη της επανάληψης. Η είσοδος του Δημούτσου και του Ρόμανιτς στο ματς, έδωσαν άλλο αέρα στην ομάδα μας. Οι «κυανόλευκοι» πήραν τη μάχη του κέντρου και έριξαν το Βόλο στα σχοινιά, υποχρεώνοντας τον να αμύνεται σε όλο το 45λεπτο. Μάλιστα, στο 57′, στην πρώτη καλή στιγμή στην επανάληψη, η ομάδα μας ισοφάρισε με γκολάρα του Δημούτσου. Ο Βύντρα σέντραρε από δεξιά και ο έμπειρος χαφ με απίστευτο ψαλιδάκι από τη βούλα του πέναλτι, έκανε το 1-1.

Σαφώς ανώτεροι οι «κυανόλευκοι», στο 60′ πλησίασαν το 2-1, όταν ο Δημούτσος, έκανε κούρσα, μπήκε στην περιοχή και σούταρε, όμως ο αντίπαλος πορτιέρε έδιωξε σε κόρνερ. Πέντε λεπτά αργότερα, ήταν η σειρά του Ρόμανιτς να απειλήσει, αλλά ο Καραγκιόζης μπλόκαρε το μακρινό του σουτ. Εν τέλει στο 75′ η Λαμία ανέτρεψε το ματς. Και πάλι με γκολάρα! Αυτή τη φορά ήταν με απευθείας χτύπημα φάουλ του Σάλιακα από μακριά, με τον Καραγκιόζη απλά να παρακολουθεί την πορεία της μπάλας.

Από εκεί και πέρα, ο ρυθμός έπεσε. Δεν άλλαξε τίποτα μέχρι το τέλος και ο ΠΑΣ Λαμία επιβλήθηκε με σκορ 2-1.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΛΑΜΙΑ (Μάκης Χάβος): Θεοδωρόπουλος (46′ Βελλίδης), Σκόνδρας, Βύντρα (60′ Βάντερσον), Πλιάτσικας (75′ Λούκας Ράμος), Ασίγκμπα, Μπεχαράνο (75′ Ανάκογλου), Μπουλούλης (46′ Δημούτσος), Καραμάνος (60′ Σάλιακας), Τομάς (60′ Καραγιάννης Α.), Τσούκαλος (46′ Ρόμανιτς), Τουράμ

ΒΟΛΟΣ (Χουάν Φεράντο): Γκαραβέλης, Τσοκάνης, Μήτογλου (31′ Διαμαντής), Δημόπουλος, Κυζιρίδης, Μπαλογιάννης, Μυστακίδης, Φερράρι, Σαρμιέντο, Λύραντζης
Έπαιξαν και οι Γέντρισεκ, Μπασόνγκ, Κραβαρίτης

ΓΗΠΕΔΟ: ΔΑΚ Λαμίας.

Πηγή: LamiaOle.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση