Πανουργιάς Παπαϊωάννου: «Αποχωρώ από την ομάδα, αν....»

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 01 Αυγούστου 2019 08:02 Πανουργιάς Παπαϊωάννου: «Αποχωρώ από την ομάδα, αν....»

«Η Λαμία δεν θα γίνει μαγαζάκι κανενός μεγάλου....», είπε ο μεγαλομέτοχος της ομάδας.

Ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου ξεκαθάρισε πως είναι έτοιμος να αποχωρήσει από τη Λαμία αν δεν ισχύσουν τα όσα έχει συμφωνήσει για τα τηλεοπτικά δικαιώματα της ομάδας του.

Ο ισχυρός άνδρας της Λαμίας εμφανίστηκε ενοχλημένος με την πρόθεση της Πολιτείας να διακόψει τα συμβόλαια των ομάδων του ελληνικού πρωταθλήματος με τη δημόσια τηλεόραση και υπογράμμισε πως κάτι τέτοιο θα κάνει ερασιτεχνικό το πρωτάθλημα.

Χαρακτηριστικά, ο Παπαϊωάννου δήλωσε στην εφημερίδα “Live Sport”: «Δεν με έχει ενημερώσει κανείς για κάτι τέτοιο, ακούω μόνο τις φήμες. Εμείς έχουμε κάνει τον προγραμματισμό μας βάσει των συμφωνηθέντων και τώρα, όπως καταλαβαίνετε, έχουν… παγώσει όλα. Κάτι τέτοιο θα καταστρέψει όλες τις επαρχιακές ομάδες, θα κάνει το πρωτάθλημα… ερασιτεχνικό».

Στη συνέχεια, συμπλήρωσε: «Δεν προτίθεται να κάνω τη Λαμία… μαγαζάκι κανενός “μεγάλου”. Από τότε που την ανέλαβα έχω βάλει πολλά χρήματα για να τη φτάσω εδώ που είναι. Το κράτος πρέπει να καταλάβει όλους εμάς που βάζουμε χρήματα για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Αν ισχύσουν όσα ακούγονται, θα καταθέσω τον φάκελο της ομάδας στην ΕΠΟ και θα αποχωρήσω, αλλά δεν θέλω να πιστέψω μια τέτοια εξέλιξη».

Προσαρμοσμένη αναζήτηση