Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Είναι γεγονός: Ο Ανδρέας Βασιλόγιαννης ξανά στον ΠΑΣ Λαμία (ΒΙΝΤΕΟ)

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 11 Αυγούστου 2019 08:55 Είναι γεγονός: Ο Ανδρέας Βασιλόγιαννης ξανά στον ΠΑΣ Λαμία (ΒΙΝΤΕΟ)

Από τους πολλούς και αξιόλογους ποδοσφαιριστές που έχουν περάσει από τον ΠΑΣ Λαμία, ο Ανδρέας Βασιλόγιαννης ήταν από τους πλέον αγαπημένους.

Μετά από δύο ουσιαστικά χρόνια ο 28χρονςο παίκτης (21/2/91) επιστρέφει στη Λαμία ως προσωπική επιλογή του μεγαλομετόχου Πανουργιά Παπαϊωάννου. Όπως περιγράφει και η ΠΑΕ ήταν το δώρο του κ. Παπαϊωάννου στους φιλάθλους, γνωρίζοντας την αξία του παίκτη και το πόσο αγαπητός είναι σ’ αυτούς.

Ο Βασιλόγιαννης αγωνιζόταν τα δύο προηγούμενα χρόνια στην Ουμρανίγεσλορ στην Τουρκία έχοντας συνολικά 66 συμμετοχές και 8 γκολ, ενώ στη Λαμία αγωνίστηκε στο παρελθόν δύο χρόνια, τις περιόδους 2014-2015 και 2016-2017 σημειώνοντας συνολικά 53 συμμετοχές σε πρωτάθλημα και Κύπελλο Ελλάδας.

«Ο Μεγαλομέτοχος προσωπικά και η Διοίκηση του Συλλόγου τον καλωσορίζουν και του εύχονται υγεία και ακόμη περισσότερες επιτυχίες με την ομάδα μας!».

Ο Ανδρέας Βασιλόγιαννης μετά την υπογραφή της συμφωνίας του με την ομάδα ήταν ιδιαίτερα χαρούμενος και μάλιστα δήλωσε ανυπόμονος να ξαναβρεί μπροστά στο κοινό της Λαμίας από το οποίο έχει εισπράξει πολλή αγάπη όσο αγωνιζόταν στην ομάδα. Δείτε το βίντεο.