Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ισόπαλη 2-2 η Λαμία στη Φιλιππούπολη με Απόλλωνα (ΒΙΝΤΕΟ)

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 11 Αυγούστου 2019 14:15 Ισόπαλη 2-2 η Λαμία στη Φιλιππούπολη με Απόλλωνα (ΒΙΝΤΕΟ)

Ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του αδικοχαμένου Μάριου Λέτσου…

Ισόπαλο με σκορ 2-2 έληξε το φιλικό παιχνίδι του ΠΑΣ Λαμία στη Φιλιππούπολη με αντίπαλο τον Απόλλωνα Λάρισας.

Στο διάστημα που οι «κυανόλευκοι» αγωνίστηκαν με τις βασικές τους μονάδες το σκορ ήταν 0-2 χάρη στα τέρματα των Τομάς (38’) και Δημούτσου (59’).

Λίγο πριν το φινάλε πραγματοποιήθηκαν πολλές αλλαγές και η Θεσσαλική ομάδα βρήκε την ευκαιρία να μειώσει στο 89’ με τον Καμπέρη και στις καθυστερήσεις να ισοφαρίσει με τον Μεζίνι.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ: Γκέκας, Σκούπρας, Κουρτεσιωτης, Σουλιώτης, Καρατασιος, Χατζής, Τασιουλης, Κοντοθανασης, Σιφναίος, Λιταινας, Ζήση.

Έπαιξαν και οι Γκουντρουμπης, Ναζίμ, Κουλπας, Μπρεμπος, Μπιμαι, Βαγενάς, Νυκταρης, Λουκάς, Καμπερης, Κακαμης, Γαρυφαλλοπουλος, Καψάσκης, Κοσμίδης, Καρδαμης, Μεζινι.

ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ (Σωτήρης Αντωνίου): Βελλίδης, Βαντερσον, Βύντρα, Πλιάτσικας, Σκόνδρας, Σάλιακας, Δημούτσος, Μπεχαράνο, Τομάς, Καραμάνος, Τουράμ.

Έπαιξαν και οι Θεοδωρόπουλος, Ασίγκμπα, Καραγιάννης Αλ., Ράμος, Ρόμανιτς, Κωστίκας, Βλαχομήτρος, Αντέτζο, Νικολόπουλος, Καραγιάννης Χρ.

* Πριν την έναρξη της αναμέτρησης, κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή, στη μνήμη του αδικοχαμένου ποδοσφαιριστή της Κ17 του ΠΑΣ Λαμία, Μάριου Λέτσου.

*Επόμενο προγραμματισμένο φιλικό την Κυριακή 18/8 στις 19:45 με αντίπαλο τον ΝΠΣ Βόλο στο ΔΑΚ Λαμίας.

*Φιλικό και για την Κ19 του Συλλόγου τη Δευτέρα 12/8 στις 18:30 στο ΕΑΚ Βόλου με την αντίστοιχη ομάδα του ΝΠΣ Βόλος.

Δείτε τι δήλωσαν μετά το τέλος του φιλικού παιχνιδιού προετοιμασίας με αντίπαλο τον Απόλλωνα Λάρισας και το τελικό 2-2, ο προπονητής της Λαμίας Σωτήρης Αντωνίου καθώς και ο τερματοφύλακας Κώστας Θεοδωρόπουλος.