Ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου για Απόλλωνα Λάρισας και Κούγια

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 12 Αυγούστου 2019 11:26 Ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου για Απόλλωνα Λάρισας και Κούγια

Μία ακόμη επίθεση από τον ιδιοκτήτη της ΑΕΛ και γνωστό δικηγόρο Αλέξη Κούγια δέχτηκε ο ΠΑΣ Λαμία και προσωπικά ο μεγαλομέτοχος της, Πανουργιάς Παπαϊωάννου.

Αφορμή το φιλικό παιχνίδι της Φιλιππούπολης όπου Απόλλων Λάρισας και Λαμία αναδείχτηκαν ισόπαλοι με σκορ 2-2.

Είναι γνωστή η κόντρα του κ. Κούγια με την διοίκηση της ομάδας του Απόλλωνα, ενέπλεξε όμως και την ομάδα της Φθιώτιδας και η «κυανόλευκη» ΠΑΕ μέσω του κυρίου μετόχου της Πανουργιά Παπαϊωάννου έδωσε την παρακάτω απάντηση:

"Η Π.Α.Ε «Π.Α.Σ ΛΑΜΙΑ 1964» και ο μεγαλομέτοχος αυτής κ. Πανουργιάς Παπαϊωάννου προσωπικά, απολύτως συνειδητά και με πίστη στο ότι, ο καθένας κρίνεται από τα λόγια και τα έργα του, αποφύγαμε μέχρι σήμερα να απαντήσουμε στις επανειλημμένες απαξιωτικές και απρόκλητα καταφρονητικές και δυσφημιστικές δημόσιες δηλώσεις του κ. Αλέξιου Κούγια για τα πρόσωπα αμφοτέρων μας, που έλαβαν χώρα τις προηγούμενες ημέρες, με αφορμή τα τηλεοπτικά δικαιώματα της ομάδας μας από τη σύμβαση που έχει υπογράψει με την ΕΡΓ ΑΕ μαζί και με τις άλλες έξι (6) Π.Α.Ε. της SUPER LEAGUE.

Ωστόσο, οι σημερινές συκοφαντικές και δυσφημιστικές δημόσιες δηλώσεις του κ.Κούγια στην επίσημη ιστοσελίδα της «Α.Ε.Λ Π.Α.Ε» σε βάρος της ΠΑΕ ΛΑΜΙΑ και του κ.Πανουργιά Παπαϊωάννου ατομικά, περί προσυνεννοημένου αποτελέσματος στη χθεσινή (10/08/2019) φιλική αναμέτρηση της ομάδας μας με την Π.Α.Ε. «ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ», με σκοπό το παράνομο κέρδος από στοιχηματισμό, ήτοι πράξεις παράνομες στις οποίες μας εμφανίζει ο εν λόγω παράγοντας της ΠΑΕ ΑΕΛ ως συμμετόχους, ξεπερνούν κάθε όριο αήθους, κατασυκοφαντικής και αντιδεοντολογικής συμπεριφοράς, που προσβάλλουν αναίτια και απρόκλητα τόσο εμάς, όσο και το θεσμό του ποδοσφαίρου.

 Ανεξαρτήτως της, εν προκειμένω επιβεβλημένης για την προστασία της αξιοπιστίας του θεσμού του ποδοσφαίρου, ανάγκης αυτεπάγγελτης διώξεως του κ. Κούγια από τα αρμόδια για την πειθαρχική του δίωξη όργανα της Ε.Π.Ο και της SUPER LEAGUE 1., η ΠΑΕ «Π.Α.Σ. ΛΑΜΙΑ 1964 και ο μεγαλομέτοχος αυτής κ. Πανουργιάς Παπαϊωάννου, είμαστε υποχρεωμένοι και προτιθέμεθα για τη διαφύλαξη τις τιμής και υπόληψής μας, να αιτηθούμε άμεσα τον πειθαρχικό και ποινικό κολασμό του κ. Αλεξίου Κούγια για όσα πειθαρχικά και ποινικά παραπτώματα έχει διαπράξει σε βάρος μας με τις ανωτέρω δημόσιες δηλώσεις του, που έχουν αναπαραχθεί δια του εντύπου και ηλεκτρονικού τύπου και έχουν διαδοθεί σε απεριόριστο αριθμό τρίτων προσώπων (φιλάθλων και μη), συκοφαντώντας και δυσφημώντας απρόκλητα εμάς και το άθλημα του Ποδοσφαίρου, στο οποίο από ετών μετέχουμε και το οποίο πιστά υπηρετούμε χωρίς να έχουμε δώσει ποτέ το δικαίωμα αμφισβητήσεως της εντιμότητας, της ηθικής ακεραιότητας, του κύρους, της υπόληψης και της αξιοπιστίας μας.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ

Ο νόμιμος εκπρόσωπος

Ο ΚΥΡΙΟΣ ΜΕΤΟΧΟΣ ΤΗΣ ΠΑΕ

Πανουργιάς Παπαϊωάννου"

Προσαρμοσμένη αναζήτηση