Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Λαμία - Παναθηναϊκός: Τηλεοπτικό τοπίο στην ομίχλη και μεγάλη ζήτηση των εισιτηρίων

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 23 Αυγούστου 2019 09:06 Λαμία - Παναθηναϊκός: Τηλεοπτικό τοπίο στην ομίχλη και μεγάλη ζήτηση των εισιτηρίων

Αύριο στις 7:00' το απόγευμα στο γήπεδο της πόλης η Λαμία υποδέχεται τον Παναθηναϊκό - Απαγορεύτηκε η οργανωμένη μετακίνηση των φιλάθλων των «πρασίνων», οι οποίοι θα πάρουν μέχρι 350 εισιτήρια από τα εκδοτήρια του ΔΑΚΛ για τη θύρα 4.

Μεγάλη ήταν η ζήτηση των εισιτηρίων για το ματς Λαμία – Παναθηναϊκός (24/8, ώρα: 19:00’) κατά την πρώτη ημέρα διάθεσή τους από την γηπεδούχο ΠΑΕ, ειδικά μετά το διαφαινόμενο ναυάγιο για συμφωνία με την κρατική ΕΡΤ.

Βέβαια οι φίλοι της Λαμίας δεν περιμένουν την τηλεόραση για να δουν το παιχνίδι και έδειξαν από νωρίς τη διάθεσή τους για να προμηθευτούν εισιτήρια.

Ομοίως υπάρχει ζωηρό ενδιαφέρον και από τους φίλους του «τριφυλλιού» που γνωρίζουν το «φιλόξενο» ΔΑΚΛ, όμως έχει απαγορευτεί για μία ακόμη φορά η οργανωμένη μετακίνησή τους. Οι φιλοξενούμενοι φίλαθλοι μπορούν να προμηθευτούν εισιτήριο μόνο μεμονωμένα από το εκδοτήριο που θα λειτουργήσει στη θύρα 4 με την Αστυνομία να έχει επιτρέψει την έκδοση όλων κι όλων 350 μαγικών χαρτιών που θα αρκεστούν στην κερκίδα 8 της θύρας 4.

Σημειώνουμε ότι δεν γίνεται διάθεση εισιτηρίων από το διαδίκτυο.

Προπώληση

Για τους ντόπιους φιλάθλους υπάρχει η δυνατότητα να προμηθευτείτε εισιτήριο και την Παρασκευή 23/8 από τα γραφεία της ομάδας (Πλατεία Ελευθερίας 3, 1ος όροφος) και ώρες 10:00 με 17:00.

Τιμή εισιτηρίου στην ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ σε όλες τις κερκίδες του γηπέδου (εκτός από τις κερκίδες 3-4-VIP-VVIP) ορίζεται στα 20€.

Στις κερκίδες 3 και 4 η τιμή στην ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ορίζεται στα 30€.

Παιδικό εισιτήριο (παιδιά Δημοτικού – γεννημένα μέχρι και το 2008) θα εκδίδεται μόνο στις κερκίδες 1 και 2 με την ταυτόχρονη έκδοση εισιτηρίου ενηλίκου με τιμή στην ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ τα 5€.

Το Σάββατο 24/8 ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ εισιτήρια θα διατίθενται από τις 12:00 το μεσημέρι μέχρι την έναρξη του παιχνιδιού στα εκδοτήρια του ΔΑΚ Λαμίας.

Τιμή εισιτηρίου την ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ σε όλες τις κερκίδες του γηπέδου (εκτός από τις κερκίδες 3-4-VIP-VVIP) ορίζεται στα 30€

Στις κερκίδες 3 και 4 η τιμή την ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ορίζεται στα 40€.

Παιδικό εισιτήριο (παιδιά Δημοτικού – γεννημένα μέχρι και το 2008) θα εκδίδεται μόνο στις κερκίδες 1 και 2 με την ταυτόχρονη έκδοση εισιτηρίου ενηλίκου με τιμή στην ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ τα 10€.

Όλοι οι φίλαθλοι θα πρέπει να φέρουν το δελτίο αστυνοµικής τους ταυτότητας ή διαβατήριο ή ΑΜΚΑ ή άδεια διαµονής για τους αλλοδαπούς.

Η είσοδος στο γήπεδο

Οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας και οι δηµοσιογράφοι – Εκπρόσωποι Τύπου, θα εισέρχονται από τη Θύρα 3 (Θ3), οι φίλαθλοι που διαθέτουν εισιτήριο, για όλες τις κερκίδες θα προσέλθουν στο γήπεδο µεµονωµένα και θα εισέλθουν από την Θύρα 2 (Θ2), Θύρα 3 (Θ3), ενώ από την θύρα (Θ1) θα εισέλθουν οι κάτοχοι V.I.P, VVIP & GOLD, τα διαπιστευµένα µέλη των στατιστικών εταιρειών για τη συγκεκριµένη αθλητική αναµέτρηση, καθώς επίσης και κάθε άλλο δικαιούµενο πρόσωπο, το οποίο θα πρέπει να φέρει ειδική διαπίστευση εισόδου και να περιλαµβάνεται στην ονοµαστική λίστα. Τα αγωνιστικά µέλη των οµάδων, οι προπονητές και βοηθοί αυτών, οι θεσµικοί παράγοντες, οι διαχειριστές της αθλητικής εγκατάστασης, οι διαιτητές, οι αστυνοµικές δυνάµεις και το λοιπό προσωπικό συναρµόδιων Υπηρεσιών και φορέων, θα εισέλθουν από την είσοδο των αθλητών, που υφίσταται στη βόρεια πλευρά του Σταδίου.

Απαγορεύσεις

Επιπλέον οι φίλαθλοι θα πρέπει να γνωρίζουν ότι θα ισχύσουν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την απαγόρευση της στάθµευσης των οχηµάτων καθώς και τη διακοπή της κυκλοφορίας αυτών, το Σάββατο (24-08-2019) και από την 16:00 ώρα, την ως άνω ηµέρα, έως και µια ώρα µετά τη λήξη του ποδοσφαιρικού αγώνα, ως ακολούθως:

• Στην οδό Φλέµινγκ (από το χώρο έµπροσθεν του ∆.Α.Κ. Λαµίας έως τη συµβολή της µε την οδό Υψηλάντη)

• Στην οδό Καραϊσκάκη (από τη συµβολή της µε την οδό Ανοίξεως έως τον χώρο έµπροσθεν του ∆.Α.Κ. Λαµίας)

• Στην οδό Ερυθρού Σταυρού (από τη συµβολή της µε την οδό Φλέµινγκ έως τη συµβολή της µε την οδό Β. Καψάλη)

• Στην οδό Μαλαµίδα (από τον χώρο έµπροσθεν του ∆.Α.Κ. Λαµίας έως τη συµβολή της µε την οδό Υψηλάντη)

• Στην οδό Ασκληπιού (από τη συµβολή της µε την οδό Καραϊσκάκη έως τη συµβολή της µε την οδό Αχαιών) και

• Στον χώρο στάθµευσης οχηµάτων που υφίσταται στη συµβολή των οδών Καραϊσκάκη και Ασκληπιού.