ΠΑΣ Λαμία: Σήμερα η πρεμιέρα με Παναθηναϊκό - Πολύς κόσμος αναμένεται στο ΔΑΚΛ

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 24 Αυγούστου 2019 13:42 ΠΑΣ Λαμία: Σήμερα η πρεμιέρα με Παναθηναϊκό - Πολύς κόσμος αναμένεται στο ΔΑΚΛ

Κανονικά στην ΕΡΤ το ματς της Λαμίας με τον Παναθηναϊκό...

Τελικά παρά τα όσα ακούστηκαν κι ακόμη περισσότερα γράφτηκαν η ΕΡΤ θα δώσει το «παρόν» στους δύο από τους τρεις αγώνες που θα έπρεπε βάσει συμβολαίου να βρεθεί.

Ένα από αυτά είναι το Λαμία – Παναθηναϊκός που ανοίγει και το φετινό πρωτάθλημα της Super League 1 (Σάββατο 24/8, 19:00’) 2019-2020.

Επίσης θα μεταδώσει το Κυριακάτικο ματς Ατρόμητος – ΑΕΛ (18:45’), ενώ το Άρης – ΟΦΗ (24/8, 21:00’) τελικά θα μεταδοθεί από τη NOVA.

Η μετάδοση ή όχι από την τηλεόραση λίγη σημασία ωστόσο έχει για τους φίλους της Λαμίας και του Παναθηναϊκού που έσπευσαν από την Πέμπτη κιόλας να προμηθευτούν εισιτήρια.

Η ζήτηση είναι μεγάλη και τα εκδοτήρια θα ανοίξουν πάλι στις 12 το μεσημέρι του Σαββάτου και μέχρι την έναρξη του παιχνιδιού (αν υπάρχουν εισιτήρια).

Το Σαββατιάτικο ματς σηματοδοτεί την 3η σερί χρονιά των Λαμιωτών στη μεγάλη κατηγορία, έχοντας αναδειχθεί μάλιστα τον περασμένο Μάιο ως η πρώτη επαρχιακή ομάδα!

Με τη συγκεκριμένη παρακαταθήκη, αλλά και με τη σύντομη προϊστορία να γέρνει σαφώς υπέρ της στο ΔΑΚΛ, η ομάδα του Σωτήρη Αντωνίου παίζει κόντρα στον Παναθηναϊκό. Οι «πράσινοι» που θέλουν τη νίκη και μόνο τη νίκη για να κάνουν ποδαρικό με το δεξί στο φετινό πρωτάθλημα. Στην αποστολή μάλιστα συμπεριελήφθη και ο Μπουζούκης που δήλωσε έτοιμος να βοηθήσει. Αναλυτικά η αποστολή των «πρασίνων»:

Διούδης, Κότσαρης, Γιόχανσον, Ινσούα, Κολοβέτσιος, Χατζηθεοδωρίδης, Αποστολάκης, Νούνες, Πούγγουρας, Ζαγαρίτης, Κολοβός, Δώνης, Ζαχίντ, Χατζηγιοβάνης, Μολό, Μπουζούκης, Κουρμπέλης, Μακέντα, Βέργος και Καμπετσής.

Με απογευματινή προπόνηση στο γήπεδο της Νέας Άμπλιανης ολοκληρώθηκε και η προετοιμασία της Λαμίας για τον εντός έδρας αγώνα με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό στο ΔΑΚΛ.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Σωτήρης Αντωνίου ανακοίνωσε την αποστολή η οποία απαρτίζεται από 20 ποδοσφαιριστές. Αναλυτικά:

Βελλίδης, Θεοδωρόπουλος, Κατσίκας, Adejo, Τζανετόπουλος, Σκόνδρας, Βύντρα, Ramos, Βασιλόγιαννης, Πλιάτσικας, Bejarano, Δημούτσο, Scarduelli, Σάλιακας, Καραγιάννης, Thuram, Tomas, Καραμάνος , Romanic, Τσούκαλος.

Διαιτητής της αναμέτρησης είναι ο Μανώλης Σκουλάς (Θεσσαλίας) με βοηθούς τους  Νικολακάκη (Ηρακλείου) και Μεϊντάνα (Αχαΐας). 4ος: Κατσικογιάννης (Ηπείρου)

Μετά την οριστικοποίηση της τηλεοπτικής κάλυψης υπάρχει και το σύστημα VAR με επικεφαλής τον Κομίνη (Θεσπρωτίας) και AVAR τον Μπαλτά (Αχαΐας).

Προσαρμοσμένη αναζήτηση