Σήμερα η επίσημη «πρώτη» για τον Έσπερο Λαμίας

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 26 Αυγούστου 2019 11:16 Σήμερα η επίσημη «πρώτη» για τον Έσπερο Λαμίας

Πολλά νέα πρόσωπα στην ομάδα του Γιάννη Σοφογιάννη…

Επίσημο ποδαρικό στη νέα χρονιά πραγματοποιεί σήμερα Δευτέρα 26 Αυγούστου η ομάδα μπάσκετ του Έσπερου Λαμίας, ενόψει των αγωνιστικών της υποχρεώσεων στο Κύπελλο και το πρωτάθλημα Ανδρών στη Β’ Εθνική.

Η συγκέντρωση αθλητών, προπονητών και μελών του Δ.Σ. είναι προγραμματισμένη στις 15:30’ μ.μ στο κλειστό Χαλκιοπούλειο Λαμίας, με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει αγιασμό πριν την προπόνηση αλλά και την καθιερωμένη συνέντευξη τύπου του προπονητικού επιτελείου.

Σε αυτή την πρώτη προπόνηση ο Έσπερος θα παρουσιάσει πολλά νέα πρόσωπα κυρίως νεαρών ηλικιών, καθώς ανακοινώθηκε η ένταξη στην ανδρική ομάδα των 20χρονων αθλητών:

1) Γκιρίτση Αναστάσιο (power forward), προερχόμενο από την Αναγέννηση Λαμίας

2) Μπαλτά Κωνσταντίνο (guard), προερχόμενο από τον Λέοντα Μεσολογγίου

3) Λάμπα Αχιλλέα (small forward), προερχόμενο από την Αναγέννηση Λαμίας,

Οι οποίοι πέρασαν με επιτυχία το πρόγραμμα των try outs. Επιπλέον ανακοινώθηκε η ένταξη στο προπονητικό πρόγραμμα της ανδρικής ομάδας και των αθλητών του εφηβικού τμήματος:

1) Ψυχούλη Γιώργου (guard) και

2) Ζερντίτσκι Αλέξανδρου (center).

Σημειώνουμε τέλος την επιστροφή στην ομάδα του «φοιτητή» Γιάννη Ευθυμίου, ο οποίος ολοκλήρωσε τις σπουδές του στο Πανεπιστήμιο του Βόλου και επέστρεψε στο μπασκετικό του σπίτι.

Ο Γιάννης έχει γεννηθεί το έτος 1995, έχει ύψος 1,97 και αγωνίζεται στην θέση του power forward. Έχει αγωνιστεί πριν τις σπουδές του σε όλα τα τμήματα του ΕΣΠΕΡΟΣ ΓΣ ΛΑΜΙΑΣ, ενώ αποτέλεσε βασικό μέλος της ανδρικής ομάδος που κατέκτησε το πρωτάθλημα της Α' ΕΣΚΑΣΕ.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση