Λαμία - Ατρόμητος: Ώρα για νίκη!

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 01 Σεπτεμβρίου 2019 08:19 Λαμία - Ατρόμητος: Ώρα για νίκη!

Όλοι στο γήπεδο σήμερα για την πρώτη νίκη της Λαμίας στο φετινό πρωτάθλημα....

Δεύτερο συνεχόμενο εντός έδρας παιχνίδι για τον ΠΑΣ Λαμία, καθώς στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Super League 1 υποδέχεται στο ΔΑΚΛ τον Ατρόμητο (1/9, 20:00’).

Στην πρεμιέρα και οι δύο ομάδες παραχώρησαν εντός έδρας ισοπαλίες και μάλιστα με το ίδιο σκορ (1-1).

Για τη Λαμία το παιχνίδι της πρεμιέρας με τον Παναθηναϊκό δε μοιάζει με αυτό με τον Ατρόμητο και θα σημειώναμε οι απαιτήσεις τώρα είναι μεγαλύτερες. Η ισοπαλία κόντρα στους «πράσινους» ήταν θετικό αποτέλεσμα, ενώ η απόδοση της ομάδας έπεισε ότι μπορούσε ακόμη και τη νίκη.

Κόντρα στον Ατρόμητο όμως η νίκη είναι το ζητούμενο, όπως και στο περσινό παιχνίδι (2-1) που οι Περιστεριώτες είχαν ένα από τα πιο δυνατά σύνολα της κατηγορίας.

Το ευχάριστο για τον Σωτήρη Αντωνίου είναι ότι δεν υπάρχουν προβλήματα, καθώς συμπεριελήφθησαν στην αποστολή τόσο ο Ανάκογλου, όσο και ο Patrick Bahanack. Εκτός αποστολής βρίσκεται ο περσινός σκόρερ (είχε ισοφαρίσει σε 1-1) Χοάν Καμπασόλ Τομάς για τον οποίο ακούστηκαν διάφορα για το αν θα συνεχίσει στους «κυανόλευκους».

Αναλυτικά η 20αδα που ανακοίνωσε ο τεχνικός της Λαμίας:

Βελλίδης, Κατσίκας, Adejo, Τζανετόπουλος, Σκόνδρας, Βύντρα, Bahanack, Ramos, Βασιλόγιαννης, Πλιάτσικας, Bejarano, Ανάκογλου, Δημούτσος, Scarduelli, Σάλιακας, Καραγιάννης, Thuram, Καραμάνος , Romanic, Τσούκαλος.

Η διάθεση των εισιτηρίων για το Κυριακάτικο ματς την ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ θα γίνεται από τις 16:00 το μεσημέρι μέχρι την έναρξη του παιχνιδιού στα εκδοτήρια του ΔΑΚ Λαμίας.

Τιμή εισιτηρίου σε όλες τις κερκίδες του γηπέδου (εκτός από τις κερκίδες 3-4-VIP-VVIP) ορίζεται στα 20€.

Στις κερκίδες 3 και 4 η τιμή είναι στα 30€.

Παιδικό εισιτήριο (παιδιά Δημοτικού – γεννημένα μέχρι και το 2008) θα εκδίδεται μόνο στις κερκίδες 1 και 2 με την ταυτόχρονη έκδοση εισιτηρίου ενηλίκου με τιμή στην ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ τα 10€. Εισιτήρια είναι διαθέσιμα και on-line.

Σημειώνουμε ότι από το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού, απαγορεύθηκε η οργανωμένη μετακίνηση των φιλάθλων της ομάδας του Ατρομήτου «για σοβαρούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας», όπως αναφέρεται.

Πάντως μεμονωμένα θα δίνονται εισιτήρια στους φιλοξενούμενους για τη θύρα 4 και την κερκίδα 8 δυναμικότητας 400 φιλάθλων.

Για τους Λαμιώτες φιλάθλους και κατόχους των εισιτηρίων διαρκείας ισχύει όπως κάθε φορά για την προσέλευση και την είσοδό τους στο ΔΑΚΛ.

Ομοίως τα μέτρα απαγόρευσης και κυκλοφορίας γύρω από το στάδιο και συγκεκριμένα απαγόρευση της στάθµευσης των οχηµάτων, καθώς και τη διακοπή της κυκλοφορίας αυτών από τις 5 το απόγευμα της Κυριακής:

• Στην οδό Φλέµινγκ (από το χώρο έµπροσθεν του ∆.Α.Κ. Λαµίας από την συµβολή της µε την οδό Υψηλάντη)

• Στην οδό Καραϊσκάκη (από τη συµβολή της µε την οδό Ανοίξεως έως τον χώρο έµπροσθεν του ∆.Α.Κ. Λαµίας)

• Στην οδό Ερυθρού Σταυρού (από τη συµβολή της µε την οδό Φλέµινγκ έως τη συµβολή της µε την οδό Β. Καψάλη)

• Στην οδό Μαλαµίδα (από τον χώρο έµπροσθεν του ∆.Α.Κ. Λαµίας έως τη συµβολή της µε την οδό Υψηλάντη)

• Στην οδό Ασκληπιού (από τη συµβολή της µε την οδό Καραϊσκάκη έως τη συµβολή της µε  την οδό Αχαιών) και

• Στον χώρο στάθµευσης οχηµάτων που υφίσταται στη συµβολή των οδών Καραϊσκάκη και Ασκληπιού.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση