Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Δείτε Φωτογραφίες από το καλύτερο ITI EPIC που έγινε στην Παύλιανη με 400 αθλητές!

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 26 Μαΐου 2015 12:59 Δείτε Φωτογραφίες από το καλύτερο ITI EPIC που έγινε στην Παύλιανη με 400 αθλητές!

Πλημμύρισε η Παύλιανη από αθλητές και επισκέπτες

Όπως αναμένονταν το ITI EPIC 2015 σε συνδυασμό με το Πανελλήνιο πρωτάθλημα marathon ήταν το μεγαλύτερο γεγονός της χρονιάς στο χώρο της ποδηλασίας και μάλιστα με 414 συμμετοχές είναι ο μεγαλύτερος αγώνας που έχει πραγματοποιηθεί ποτέ στη χώρα μας. Στο χωριό της Παύλιανης όλα ήταν συντονισμένα στους ρυθμούς του αγώνα και η ατμόσφαιρα ήταν πανηγυρική. Ο καιρός ήταν επίσης σύμμαχος με τις θερμοκρασίες να είναι ιδανικές για τους αθλητές. Οι δρόμοι και τα καταστήματα γεμάτα κόσμο και αυτό ήταν μόνο η αρχή.
Στη συνέχεια οι αθλητές πήραν εκκίνηση, απολαμβάνοντας μοναδικές τοπία σε μία κορυφαία όπως χαρακτηρίστηκε από όλους διαδρομή, μάλιστα ο Παγκόσμιος πρωταθλητής Περικλής Ηλίας χαρακτήρισε τη διαδρομή ως την ιδανικότερη για την πραγματοποίηση τέτοιων αγώνων που έχει συναντήσει εντός των συνόρων και όχι μόνο.


Νικητής στα 62 χιλιόμετρα αναδείχτηκε ο Σκορδαλής Βασίλης του Αίολου, στα 34 o Zιάκας Βασίλης της ομάδας Your Bike,στα ηλεκτρικά ο Ανδρεόπουλος Νίκος της HelectricRev και στα 19 χιλιόμετρα ο Ταμπαρόπουλος Αριστοτέλης της BikeXpert. Στις γυναίκες στα 34 χιλιόμετρα νικήτρια αναδείχτηκε η Χέμμινγκς Νίκη της Ninerds-Πέλοτον και στα 19 η Οικονόμου Σάντυ. Στο σκέλος του Πανελληνίου πρωταθλήματος νικητής για μία ακόμα χρονιά ήταν ο Περικλής Ηλίας ενώ στις Γυναίκες η Βαρβάρα Φασόι.
Τις απονομές κάναν εκπρόσωποι των χορηγών του αγώνα, ο πρόεδρος της τ.ε. Παύλιανης Γιώργος Ριγάκης, η αντιδήμαρχος Λαμιέων Βίβιαν Αργύρη και ο υπεύθυνος της διοργάνωσης Λιγνός Νίκος. Αξίζει να σημειωθεί ότι για τον αγώνα η υποστήριξη της τ.ε. Παύλιανης και του Δήμου Λαμιέων ήταν ιδιαίτερα σημαντική.

Κατεβάστε τα αποτελέσματα του Iti Epic 2015 εδώ.