Έσπερος ΓΣ Λαμίας: Μαζί στη Β΄ Εθνική

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 17 Σεπτεμβρίου 2019 21:03 Έσπερος ΓΣ Λαμίας: Μαζί στη Β΄ Εθνική

Τι αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Λαμιώτικος Σύλλογος ενόψει του αυριανού αγώνα Κυπέλλου με το Φίλιππο Βεροίας…

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Η ομάδα μας Έσπερος Λαμίας, συμμετέχει για δεύτερη συνεχόμενη περίοδο στο πρωτάθλημα καλαθοσφαίρισης (basketball) της Β' Εθνικής κατηγορίας Ανδρών.

Η έναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων γίνεται με το παιχνίδι ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ, την Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2019 και ώρα 17:00 στο κλειστό Χαλκιοπούλειο Λαμίας μεταξύ του ΕΣΠΕΡΟΣ ΓΣ ΛΑΜΙΑΣ και ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ.

Το Δ.Σ. της ομάδας στην έναρξη των αγώνων αισθάνεται την ανάγκη να κοινοποιήσει σε όλους τους υποστηρικτές μας, ότι ο αγωνιστικός σχεδιασμός της επερχόμενης περιόδου έχει την ιδιαιτερότητα αυτή τη στιγμή η ομάδα μας να διαθέτει τον μικρότερο μέσο όρο ηλικίας, πιο συγκεκριμένα (21,7 ετών) στο πρωτάθλημα Β' Εθνικής κατηγορίας Ανδρών.

Απόφαση μας ήταν να παρουσιάσουμε για πρώτη φορά μια εντελώς νεανική ομάδα στηρίζοντας και δίνοντας την ευκαιρία ανάδειξης σε νεαρούς αθλητές, ζητώντας παράλληλα την ανάλογη πίστωση χρόνου για την δημιουργία αγωνιστικής ταυτότητάς μας.

Καλούμε τους φίλους της ομάδας να στηρίξουν με την παρουσία τους την προσπάθειά μας και θα θέλαμε την ανάλογη στήριξη από τους φορείς και συλλογικότητες της πόλης, αξιολογώντας αντικειμενικά το σύνολο των δραστηριοτήτων μας.

Ενημερώνουμε ότι το Δ.Σ. για την ενίσχυση της ομάδας, έχει εκδώσει για την παρακολούθηση των εντός έδρας αγώνων κάρτες διαρκείας τριών κατηγοριών, ήτοι:

1) Κάρτα διαρκείας BASIC, που απευθύνεται σε ένα άτομο.

2) Κάρτα διαρκείας FAMILY, που απευθύνεται για όλη την οικογένεια.

3) Κάρτα GOLD, που απευθύνεται για ειδικές κατηγορίες χορηγιών.

Για την κατηγορία ΑΜΕΑ η είσοδος είναι ΕΛΕΥΘΕΡΗ, καθώς και του συνοδού.

Κλείνοντας θα θέλαμε να επισημάνουμε ότι για όσα πετύχαμε τα τελευταία χρόνια τα πετύχαμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ.

Για όσα μπορούμε να πετύχουμε στο μέλλον, θα κριθεί από την εθελοντική και αβίαστη ελάχιστη συνεισφορά στην προσπάθειά μας, ΟΛΩΝ ΜΑΣ.

Το Δ.Σ. του ΕΣΠΕΡΟΣ ΛΑΜΙΑΣ

Προσαρμοσμένη αναζήτηση