Πανέτοιμη η Λαμία για το ματς με Ολυμπιακό

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 28 Σεπτεμβρίου 2019 08:12 Πανέτοιμη η Λαμία για το ματς με Ολυμπιακό

Για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League1.

Με τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό κοντράρεται το Σάββατο 28/9, στις 19:30 στο Γ. Καραϊσκάκης η ομάδα του ΠΑΣ Λαμία, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League 2019-2020.

Με πρωινή προπόνηση την Παρασκευή στο γήπεδο της Νέας Άμπλιανης ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της για το παιχνίδι με το Σωτήρη Αντωνίου να μην αντιμετωπίζει προβλήματα πλην του τραυματία Σασί. Η αποστολή για το Σαββατιάτικο παιχνίδι:

Βελλίδης, Κατσίκας, Αντέτζο, Τζανετόπουλος, Πλιάτσικας, Σκόνδρας, Βύντρα, Βάντερσον, Σάλιακας, Βασιλόγιαννης, Μπεχαράνο, Δημούτσος, Μπαχανάκ, Μπουλούλης, Τουράμ, Τιρόνε, Καραμάνος, Ρόμανιτς.

Αντίστοιχα και ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για την συγκεκριμένη αναμέτρηση με τον Πέδρο Μαρτίνς να ανκοινώνει την αποστολή στην οποία δεν συμπεριλαμβάνονται οι Ραντζέλοβιτς, Τσιμίκας, Μεριά και Τοροσίδης.

Αντίθετα, στην 20άδα πήρε τον Μπρούνο Γκασπάρ. Η αποστολή:

Σα, Αλέν, Τζολάκης, Ελαμπντελαουί, Κούτρης, Μπα, Γκασπάρ, Σεμέδο, Παπαδόπουλος, Γκιλιέρμε, Μπενζιά, Καμαρά, Μπουχαλάκης, Ποντένσε, Λοβέρα, Μασούρας, Σουντανί, Βαλμπουενά, Ελ Αραμπί, Γκερέρο.

Σημειώνουμε για τους φιλάθλους του ΠΑΣ Λαμία που θέλουν να παρακολουθήσουν τον αγώνα του Σαββάτου στο «Γ. Καραϊσκάκης» με αντίπαλο τον Ολυμπιακό ότι έχει παραχωρηθεί η Θύρα 27 του γηπέδου με τιμή εισιτηρίου τα 15€.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση