Λαμία – Παναιτωλικός: Τι ισχύει για τα εισιτήρια

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 04 Οκτωβρίου 2019 08:19 Λαμία – Παναιτωλικός: Τι ισχύει για τα εισιτήρια

Απαγορευτικό στους φιλάθλους του Αγρινίου…

6η μόλις αγωνιστική στο πρωτάθλημα Super league 1 και για τη Λαμία άρχισαν οι… τελικοί.

Το πρώτο δευτεριάτικο ματς του πρωταθλήματος, αυτό της Λαμίας με τον Παναιτωλικό (7/10, 20:00΄), είναι για τους γηπεδούχους καθοριστικής σημασίας μετά τις τρεις συνεχόμενες εντός έδρας ισοπαλίες και τις δύο στα δύο ήττες μακριά από το ΔΑΚΛ.

Η ομάδα του Σωτήρη Αντωνίου χωρίς να είναι κακή – εξαίρεση ίσως το ματς με την ΑΕΚ – δεν έχει καταφέρει να γευτεί ακόμη τη χαρά της νίκης. Μάλιστα στο ΔΑΚΛ, ατυχία, VAR και αστοχία, της έχουν «κλέψει» έξι υπερπολύτιμους βαθμούς που βάσει απόδοσης δικαιούταν σε αυτά τα παιχνίδια.

Έτσι το ματς με τους Αγρινιώτες - που επίσης δεν έχουν ξεκινήσει καλά - είναι καθοριστικής σημασίας, καθώς δεν είναι μόνο το «+3» που θα αποτελέσει ανάσα για τον ΠΑΣ, αλλά και το «+6» που θα βρεθεί από τους «κίτρινους», αφού ο Παναιτωλικός θα είναι από τις ομάδες που θα παλέψουν για τη σωτηρία τους.

Σε αυτό το κρίσιμο παιχνίδι η ομάδα χρειάζεται τους φιλάθλους της. Η προπώληση των εισιτηρίων ξεκίνησε με την τιμή τους να είναι στα 15 ευρώ, για όλες τις κερκίδες, πλην 3 και 4 όπου είναι στα 25 ευρώ.

Παιδικό εισιτήριο (παιδιά Δημοτικού – γεννημένα μέχρι και το 2008) θα εκδίδεται μόνο στις κερκίδες 1 και 2 με την ταυτόχρονη έκδοση εισιτηρίου ενηλίκου με τιμή στην ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ τα 5€.

Η προπώλησή τους γίνεται από:

Την Πέμπτη 3/10 και την Παρασκευή 4/10 από τα γραφεία της ομάδας (Πλατεία Ελευθερίας 3, 1ος όροφος) και ώρες 10:00 με 17:00.

Τη Δευτέρα 7/10 από τα γραφεία της ομάδας (Πλατεία Ελευθερίας 3, 1ος όροφος) και ώρες 10:00 με 13:00.

Την Δευτέρα 7/10 ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ εισιτήρια θα διατίθενται από τις 16:00 το απόγευμα μέχρι την έναρξη του παιχνιδιού στα εκδοτήρια του ΔΑΚ Λαμίας.

Τιμή εισιτηρίου την ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ από το απόγευμα σε όλες τις κερκίδες του γηπέδου (εκτός από τις κερκίδες 3-4-VIP-VVIP) ορίζεται στα 20€

Στις κερκίδες 3 και 4 η τιμή την ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ από το απόγευμα ορίζεται στα 30€.

Παιδικό εισιτήριο (παιδιά Δημοτικού – γεννημένα μέχρι και το 2008) θα εκδίδεται μόνο στις κερκίδες 1 και 2 με την ταυτόχρονη έκδοση εισιτηρίου ενηλίκου με τιμή στην ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ από το απόγευμα τα 10€.

Συνολικά θα διατεθούν 1.500 εισιτήρια.

Σημειώνουμε ότι σύμφωνα με απόφαση που εκδόθηκε από το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού, απαγορεύθηκε η οργανωμένη μετακίνηση των φιλάθλων της ομάδας Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ, στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο (Δ.Α.Κ.) Λαμίας «για σοβαρούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας».

Προσαρμοσμένη αναζήτηση