Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για τον 7ο Ποδηλατικό αγώνα Μακρακώμης

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 17 Οκτωβρίου 2019 20:16 Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για τον 7ο  Ποδηλατικό αγώνα Μακρακώμης

Ο αγώνας που έγινε θεσμός στη Μακρακώμη για τους φίλους του ποδηλάτου διεξάγεται και φέτος και συγκεκριμένα την Κυριακή 20 Οκτωβρίου.

Ο 7ος Ποδηλατικός Αγώνας Μακρακώμης περιλαμβάνει δύο διαδρομές 2 χλμ  (ώρα εκκίνησης 11:30π.μ.) και 9 χλμ . (εκκίνηση στις 12:30.π.μ.).

Για την ομαλή και ασφαλή διεξαγωγή του αγώνα, το ΑΤ Σπερχειάδας θα εφαρμόσει απόφαση της ΔΑ Φθιώτιδας με την οποία απαγορεύει:

Ολικά την κυκλοφορία, στάση και στάθµευση παντός είδος οχηµάτων, στην Εθνική οδό Λαµίας-Καρπενησίου από το µνηµείο Ηρώων έως την κεντρική πλατεία και την κυκλική κυκλοφορία στην κεντρική πλατεία Μακρακώµης για την Κυριακή 20-10-2019 και κατά τις ώρες 09.00 έως 15:00.

Κατά τη διάρκεια διακοπής της κυκλοφορίας η εξυπηρέτηση των οδηγών θα διεξάγεται µε την τοποθέτηση της κατάλληλης σήµανσης και προσωπικού µε ευθύνη του ∆ήµου Μακρακώµης ως κάτωθι:

• Από Λαµία προς Καρπενήσι µέσω της Παράκαµψης της Μακρακώµης και µέσω της Ε.Ο. Λαµίας – Καρπενησίου- Κ. Λιάσκα - Ι. Χατζοπούλου - Ε.Ο. Λαµίας - Καρπενησίου.

• Από Καρπενήσι προς Λαµία µέσω της Παράκαµψης της Μακρακώµης και µέσω της Ε.Ο. Λαµίας – Καρπενησίου- Περικλέους – Σπ. Μουστακλή - Λεωνίδου - Αθ. ∆ιάκου - Βουλγαροκτόνου - Ε.Ο. Λαµίας -Καρπενησίου

Προσαρμοσμένη αναζήτηση