Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Το «BLUE CLUB» ετοιμάζεται για Τρίπολη

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 23 Οκτωβρίου 2019 17:50 Το «BLUE CLUB» ετοιμάζεται για Τρίπολη

Ποιος είναι ο νέος Σύλλογος Φιλάθλων Λαμίας…

Από τις αρχές του φετινού Σεπτέμβρη στην Λαμία, ξεκίνησε την δραστηριότητά του  ο νεοσύστατος Σύλλογος Φιλάθλων Λαμίας οι ΜΠΛΕ, ή “Blue Club Λαμίας” μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα.

H κοινή αγάπη φίλων και συμπολιτών μας για την ποδοσφαιρική ομάδα της Λαμίας, άλλα και το γενικότερο ενδιαφέρον τους για την ανάπτυξη του αθλητισμού στην πόλη μας, ήταν η αφορμή για τη δημιουργία του αθλητικού Συλλόγου.

Πρόκειται για ένα πρότυπο σύλλογο φιλάθλων με περίσσια αγάπη στον αθλητισμό, τις ομάδες και αθλητές της Λαμίας μας. Ένας νέος σύλλογος στον οποίο ο αθλητισμός είναι ενωμένος με την αλληλεγγύη προς τον συνάνθρωπο, με πολιτιστικές και κοινωνικές δράσεις. Σκοπός του είναι να αναδείξει το πραγματικό φίλαθλο πνεύμα και να το στηρίξει με όλες του τις δυνάμεις! Όραμα του είναι η διάδοση του αθλητικού πνεύματος αλληλεγγύης και σεβασμού στην διαφορετικότητα της φίλαθλης προτίμησης, ενάντια σε κάθε φανατικό οπαδισμό ή χουλιγκανισμό.

Ο νεοσύστατος σύλλογος πρωτοπορεί νομικά, καθώς εναρμονίζεται πλήρως με τις απαιτήσεις του πρόσφατου αθλητικού νόμου, όπου σύμφωνα με το νομοθέτη κάθε διοίκηση συλλόγου, αθλητικού σωματείου, Ένωσης, ομοσπονδίας, ΠΑΕ, ΚΑΕ, ΤΑΑ υποχρεωτικά το 1/3 των μελών των Διοικητικών Συμβουλίων πρέπει να αποτελείται από γυναίκες! Μάλιστα ο σύλλογος σε δύο μόλις μήνες ενεργούς δραστηριότητάς του απαριθμεί περίπου έως σήμερα 170 ενεργά και ταμιακά ενήμερα μέλη εκ των οποίων 25 γυναίκες! Πέραν των αθλητικών δραστηριοτήτων φιλοδοξεί να διαδραματίσει ενεργό ρόλο και σε κοινωνικές δράσεις, όπως για παράδειγμα, η προσφορά αιμοδοσίας και αλληλεγγύης, η εθελοντική εργασία για τον καθαρισμό περιοχών της πόλης, οργάνωση εκδρομών, οργάνωση αθλητικών τουρνουά κτλ.

Για όποιον ενδιαφέρεται να ενημερωθεί σχετικά με τις δράσεις του συλλόγου είτε να εγγραφεί, μπορεί να προσέλθει στα γραφεία του συλλόγου επί της οδού Παπασιοπούλου 39 στα Γαλανέικα Λαμίας, Δευτέρα - Παρασκευή απογευματινές ώρες 6-9 μμ, να επικοινωνήσει τηλεφωνικά στο 2231104198, ή να αποστείλει μήνυμα στη σελίδα του συλλόγου στο facebook.

Στα άμεσα σχέδια του συλλόγου είναι να πραγματοποιήσει την 1η του εκδρομή για τα μέλη του την Δευτέρα 28η Οκτωβρίου 2019, για την παρακολούθηση του εκτός έδρας αγώνα της ΠΑΕ Λαμίας με τον Αστέρα Τρίπολης (υπό την προϋπόθεση ότι θα επιτραπεί η οργανωμένη μετακίνηση φιλάθλων για τον αγώνα). Όσοι συμπολίτες μας ενδιαφέρονται παρακαλούμε όπως επικοινωνήσουν με το Σύλλογο.