Αταλάντη – Αλμυρός 3-2: Δίκαιο τρίποντο για τους Λοκρούς

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 27 Οκτωβρίου 2019 19:39 Αταλάντη – Αλμυρός 3-2: Δίκαιο τρίποντο για τους Λοκρούς

Επιστροφή στις νίκες για την ομάδα της Αταλάντης που επικράτησε στην έδρα της 3-2 του Αλμυρού που μάλιστα προηγήθηκε στο σκορ.

Η ομάδα του Μάκη Ζαχαρόπουλου ήταν καλύτερη στο μεγαλύτερο διάστημα και δίκαια επέστρεψε στα «τρίποντα».

Παρά πάντως το δυναμικό ξεκίνημα στο 23’ βρέθηκε πίσω στο σκορ από προσπάθεια τοΥ Αναστασίου που βγήκε τετ-α-τετ με τον Καπετάνο πλασάροντας σωστά (0-1).

Η απάντηση από τους γηπεδούχους ήρθε τέσσερα λεπτά αργότερα, όταν ο Μακρόπουλος ανατράπηκε εντός περιοχής και ο Χαϊκάλης από το σημείο του πέναλτυ έγραψε το 1-1.

Μάλιστα στο 39' από κόρνερ του Δήμου από αριστερά, ο Ζυγογιάννης έπιασε την κεφαλιά που έδιωξαν πάνω στη γραμμή οι αμυντικοί και στην επαναφορά ήρθε με σουτ ο Λυτάκης να γράψει το 2-1 για την Αταλάντη.

Αυτό ήταν και το σκορ του ημιχρόνου, καθώς στο 41’ ο Τζιβελέκης δεν πρόλαβε την έξοδο του τερματοφύλακα του Αλμυρού που έδιωξε σωτήρια.

Ίδια εικόνα και στην επανάληψη με το Μαλισσόβα στο 50’ να γράφει με κεφαλιά το 3-1 ύστερα από σέντρα από δεξιά του Τσακανίκα.

Οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν πίεσαν για λίγο την εστία του Καπετάνου, όμως το γκολ δεν ήρθε παρά μόνο στο 91’ με αυτογκόλ του Λαμπρόπουλου. Νωρίτερα ο Μαλισσόβας θα μπορούσε να αυξήσει τη διαφορά για την Αταλάντη, αλλά πρόλαβε την τελευταία στιγμή ο Κυριάκος και εδιωξε σε κορνερ.

ΑΠΟ Αταλάντη (Μάκης Ζαχαρόπουλος): Καπετάνος, Μακρόπουλος (94’ Σαλιάι), Σακάς, Πάππος, Ζυγογιάννης, Αντωνόπουλος, Τζιβελέκης (70’ Λαμπρόπουλος), Λυτάκης, Μαλισόβας (86’ Τζιος), Δήμου, Χαϊκάλης

Αλμυρός (Στέλιος Αρσένος): Πολυμέρου, Λάμπος, Αγγελής (63’ Πάτσης), Παπακώστας, Κυριάκος,, Δημηνάς (72’ Δήμος), Σενούνης, Αγιασώτης, Δερμιτζάκης (46’ Χολέβας), Αναστασίου, Βουρδάκης (75’ Ράκης).

3ος όμιλος - Αποτελέσματα

Θησέας Αγριάς-ΑΣ Μετέωρα 2-0

Ατρόμητος Παλαμά-Οικονόμος Τσαριτσάνης 0-0

Διγενής Νεοχωρίου-Ηρακλής Λάρισας 0-1

ΑΕ Καρίτσας-Πιερικός 1-0

Διαγόρας Στεφανοβικείου-ΑΟ Σελλάνων 1-1

ΑΠΟ Αταλάντη-ΓΣ Αλμυρού 3-2

ΑΟ Ποταμιάς-Δίας Δίου 2-2 (26/10)

Προσαρμοσμένη αναζήτηση