ΠΑΣ Λαμία – ΝΠΣ Βόλος: Ξεκίνησε η προπώληση των εισιτηρίων

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 01 Νοεμβρίου 2019 17:39 ΠΑΣ Λαμία – ΝΠΣ Βόλος: Ξεκίνησε η προπώληση των εισιτηρίων

Πρώτη επίσημη αναμέτρηση των δύο ομάδων στη Super League…

Ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι περιλαμβάνει το πρόγραμμα της 9ης αγωνιστικής της Super League 1 για τον ΠΑΣ Λαμία. Αντίπαλος στο ΔΑΚΛ θα βρεθεί ο νεοφώτιστος Βόλος που μόνο ως νεοφώτιστος δεν παρουσιάζεται στο φετινό πρωτάθλημα.

Μπορεί τις τελευταίες 4 αγωνιστικές να μετράει ισάριθμες ήττες, εντούτοις με το 3 στα 4 που έκανε στο ξεκίνημα έχει μαζέψει εννέα βαθμούς αγνοώντας μέχρι στιγμής τι θα πει ισοπαλία!

Σε αντίθεση βέβαια με τους Λαμιώτες που έχουν μοιράσει ισοπαλίες και ήττες φέτος σε 4-4. Οι ισοπαλίες όλες μέσα στο ΔΑΚΛ όπου θέλουν τη Δευτέρα (4/11, ώρα 20:00’) να σπάσουν τη γκίνια και να πανηγυρίσουν την πρώτη τους νίκη.

Η αρχή έγινε την Πέμπτη στη Μυτιλήνη για το Κύπελλο κόντρα στον Αιολικό, σειρά έχει τώρα το πρωτάθλημα και ο ΝΠΣ Βόλος.

Μια ομάδα που αντιμετωπίζουν για πρώτη φορά επίσημα σε επίπεδο Super League, αλλά φέτος την έχουν ήδη συναντήσει δύο φορές στο ίδιο γήπεδο! Ήταν στο πλαίσιο της καλοκαιρινής προετοιμασίας με δύο φιλικά τον Ιούλιο και τον Αύγουστο (πρόβα τζενεράλε), όπου οι «κυανόλευκοι» είχαν κερδίσει 2-1 (Δημούτσος, Σάλιακας) και είχαν παραχωρήσει λευκή ισοπαλία 0-0, αντίστοιχα.

Ένα στατιστικό που δε θα πρέπει να περάσει επίσης απαρατήρητο είναι ότι η Λαμιώτικη ομάδα κόντρα στο Βόλο θα παραταχθεί με τον τρίτο κατά σειρά προπονητή της! Τον Ιούλιο ήταν ο Μάκης Χάβος, τον Αύγουστο ο Σωτήρης Αντωνίου και τώρα ο Άκης Μάντζιος!

Ισόπαλο ήταν και το μεταξύ των δύο ομάδων επίσημο παιχνίδι πέρυσι για το κύπελλο. Τελικό 1-1 (Καραμάνος) που λίγο έλειψε να στοιχίσει στους Φθιώτες την πρόκριση.

Ας δούμε όμως πως θα μπορέσετε να προμηθευτείτε εισιτήρια για αυτό το ενδιαφέρον παιχνίδι:

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ τη Δευτέρα 4/11 από τα γραφεία της ομάδας (Πλατεία Ελευθερίας 3, 1ος όροφος) και ώρες 9:00 με 14:00.

Τιμή εισιτηρίου στην ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ σε όλες τις κερκίδες του γηπέδου (εκτός από τις κερκίδες 3-4-VIP-VVIP) ορίζεται στα 15€

Στις κερκίδες 3 και η τιμή στην ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ορίζεται στα 25€.

Παιδικό εισιτήριο (παιδιά Δημοτικού – γεννημένα μέχρι και το 2008) θα εκδίδεται μόνο στις κερκίδες 1 και 2 με την ταυτόχρονη έκδοση εισιτηρίου ενηλίκου με τιμή στην ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ τα 5€

Την Δευτέρα 4/11 ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ εισιτήρια θα διατίθενται από τις 17:00 το απόγευμα μέχρι την έναρξη του παιχνιδιού στα εκδοτήρια του ΔΑΚ Λαμίας.

Τιμή εισιτηρίου την ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ από το απόγευμα σε όλες τις κερκίδες του γηπέδου (εκτός από τις κερκίδες 3-4-VIP-VVIP) ορίζεται στα 20€

Στις κερκίδες 3 και η τιμή την ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ από το απόγευμα ορίζεται στα 30€.

Παιδικό εισιτήριο (παιδιά Δημοτικού – γεννημένα μέχρι και το 2008) θα εκδίδεται μόνο στις κερκίδες 1 και 2 με την ταυτόχρονη έκδοση εισιτηρίου ενηλίκου με τιμή στην ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ από το απόγευμα τα 10€.

———————————————————————————————–

Η ΠΑΕ ΛΑΜΙΑ υπενθυμίζει στους φιλάθλους ότι για να προμηθευτούν εισιτήριο για τους αγώνες της ομάδας θα πρέπει να γνωρίζουν υποχρεωτικά τον ΑΜΚΑ τους.

Εισιτήρια του αγώνα διατίθενται on line μέσω της Viva.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση