ΠΑΣ Λαμία: Αναζητεί σερί νικών με ΑΕΛ – Έξτρα πριμ από Παπαϊωάννου

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 11 Νοεμβρίου 2019 08:20 ΠΑΣ Λαμία: Αναζητεί σερί νικών με ΑΕΛ – Έξτρα πριμ από Παπαϊωάννου

Με πρωινή προπόνηση την Κυριακή 10/11 στο γήπεδο της Νέας Άμπλιανης ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της Λαμίας, για τον εκτός έδρας αγώνα με αντίπαλο την ΑΕΛ (Δευτέρα 11/11, ώρα 19:30) στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League 1.

Το παιχνίδι με τους «Βυσσινί» είναι σπουδαίας βαθμολογικής σημασίας για τους φιλοξενούμενους, που βρίσκονται στη 12η θέση της βαθμολογίας (μία νίκη πίσω από τον Αστέρα Τρίπολης και τέσσερις βαθμούς πάνω από τον Παναιτωλικό). Το σημαντικότερο όμως είναι η αλλαγή της ψυχολογίας ειδικά μετά τις σερί δύο νίκες για το κύπελλο και το πρωτάθλημα. Αν οι «κυανόλευκοι» νικήσουν στη Λάρισα με βάση και το πρόγραμμα τους στο τέλος του α’ γύρου μπορούν να έχουν 16 βαθμούς, όσους έχει αυτή τη στιγμή και η 4η στη βαθμολογία ομάδα.

Δεν είναι τυχαίο ότι ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Πανουργιάς Παπαϊωάννου υποσχέθηκε έξτρα πριμ 40.000 ευρώ σε περίπτωση «διπλού».

Η σύντομη προϊστορία των δύο ομάδων στην μεγάλη κατηγορία είναι υπέρ της Λαμίας με δύο νίκες, μία ισοπαλία και μία ήττα. Στο AEL FC ARENA η Λαμία δεν έχει χάσει παιχνίδι (1-1 και 1-2).

Οι δύο ομάδες φέτος είχαν ανακοινώσει και ένα φιλικό παιχνίδι που τελικά αναβλήθηκε λόγω… αρνητικά φορτισμένων δηλώσεων.

Για το παιχνίδι της Δευτέρας ο Άκης Μάντζιος ανακοίνωσε τους παρακάτω ποδοσφαιριστές:

Θεοδωρόπουλος, Κατσίκας, Adejo, Τζανετόπουλος, Πλιάτσικας, Σκόνδρας, Βύντρα, Vanderson, Bahanack, Σάλιακας, Asigba, Βασιλόγιαννης, Bejarano, Ανάκογλου, Δημούτσος, Μπουλούλης, Thuram, Tyronne, Καραμάνος, Romanic.

Σημειώνουμε ότι για τη Λάρισα ισχύει απαγορευτικό οργανωμένης μετακίνησης φίλων του ΠΑΣ Λαμία.

Αντίστοιχα η ΑΕΛ θέλει τη νίκη που θα τη φέρει ακόμη πιο ψηλά κάνοντας όνειρα ακόμη και για Ευρώπη. Ο Πρόεδρος της ομάδας Αλέξης Κούγιας έταξε πριμ 30.000 ευρώ σε περίπτωση νίκης επί της Φθιωτικής ομάδας.

Ο τεχνικός Μιχάλης Γρηγορίου για το ματς με τη Λαμία ανακοίνωσε 20αδα παικτών ανάμεσά τους είναι και ο Ζαν Λουκ Ασούμπρε που θα βρεθεί για πρώτη φορά απέναντι στην προηγούμενη ομάδα του. Γενικά υπάρχουν πολλοί παίκτες που έχουν φορέσει τη φανέλα και των δύο ομάδων με τους Φατιόν και Θεοδωρόπουλο να έχουν κι αυτοί – όπως και ο Ασούμπρε - τη δυνατότητα να παίξουν αντίπαλοι στην παλιά τους ομάδα.

Η 20αδα:

Κρίστινσον, Ρίστιτς, Ασούμπρε, Μπράλιτς, Ζίζιτς, Μπούστος, Ντάουντα, Φατιόν, Κάτσε, Μιλοσάβλιεβιτς, Νούνιτς, Σεσέροβιτς, Στάνκοβιτς, Ουάρντα, Γιάκος, Ζίφκοβιτς, Καρανίκας, Μιχαήλ, Μόρας και Μπέρτος.

Διαιτητής της αναμέτρησης έχει οριστεί ο 36χρονος Δημήτρης Καραντώνης (Ημαθίας) με βοηθούς τους Ιωάννη Καραγκιζόπουλο (Ημαθίας) και Ιορδάνη Δημητριάδη (Καστοριάς), ενώ τέταρτος διαιτητής ορίστηκε ο Γεώργιος Βρέσκας (Πιερίας).

Παρατηρητής είναι ο Αθανάσιος Νικολακόπουλος (Αθηνών).

Στο VAR, διαιτητής ορίστηκε ο Αθανάσιος Σέζος (Κιλκίς) με βοηθό το Χρήστο Τζιώτζιο (Θράκης).

Προσαρμοσμένη αναζήτηση