Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Με απόλυτη επιτυχία διεξήχθη το 7ο τουρνουά «Κωνσταντίνος Μωλιώτης» - ΦΩΤΟ

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 11 Νοεμβρίου 2019 11:57 Με απόλυτη επιτυχία διεξήχθη το 7ο τουρνουά «Κωνσταντίνος Μωλιώτης» - ΦΩΤΟ

Στις 09 και 10 Νοεμβρίου 2019 πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό κολυμβητήριο Λαμίας το 7ο τουρνουά Υδατοσφαίρισης  "Κωνσταντίνος Μωλιώτης" στη μνήμη του Κων/νου Μωλιώτη, πρώην αθλητή υδατοσφαίρισης.

Κωνσταντίνος Μωλιώτης
"Εννέα χρόνια πέρασαν από τότε που έφυγε από κοντά μας ο φίλος και συμπαίκτης μας Κωνσταντίνος Μωλιώτης. Το τουρνουά αφιερώνεται στη μνήμη σου. Φίλε Ντίνο θα είσαι πάντα στο μυαλό και στην καρδιά μας..."

Στην τελετή έναρξης ο πρώην προπονητής της Ν.Ε.Λ και εκ των ιδρυτών αυτής, Κώστας Ζουμπουλιάς προσέφερε στην Ιωάννα Μωλιώτη, αδερφή του Ντίνου ένα μπουκέτο λουλούδια. Η οικογένεια Μωλιώτη βράβευσε τον Γιώργο Παπανικολάκο ως προπονητή του Ντίνου. Τον Κώστα Ζουμπουλιά, που ήταν εμπνευστής του συγκεκριμένου Τουρνουά και εκ των ιδρυτών του Συλλόγου, βράβευσε για λογαριασμό της Ν.Ε.Λ. ο Γεν Γραμματέας Καραγιάννης Χρήστος. Όλες οι ομάδες βραβεύτηκαν για τη συμμετοχή τους και την παρουσία τους στο τουρνουά. H ομάδα του Ηλυσιακού προσέφερε τιμητική πλακέτα στην οικογένεια Μωλιώτη και η Ν.Ε. Πατρών φανέλα με τις υπογραφές των παικτών.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Λαμιέων κ. Θύμιος Καραίσκος, ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού κ. Παναγιώτης Φώσκολος, ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Κώστας Αποστολόπουλος, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Λαμίας κ. Γιώργος Κυροδήμος και ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Κώστας Αναστασίου.

Στη συνέχεια κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή.

Ιδιαίτερη συγκίνηση, με σημειολογική αναφορά, η στιγμή που παιδιά από τις Ακαδημίες του συλλόγου άφησαν 30 λευκά μπαλόνια στον αέρα, όσα και τα χρόνια του Ντίνου, μέσα σε παρατεταμένο χειροκρότημα.



Τη δεύτερη μέρα του τουρνουά, έδωσε το παρόν στο Δημοτικό κολυμβητήριο Λαμίας ο πρώην πορτιέρτο της Εθνικής Ελλάδας και του Ολυμπιακού και νυν προπονητής Ακαδημιών και Γυναικείου τμήματος του Ολυμπιακού, Νίκος Δεληγιάννης.

Τον σπουδαίο αθλητή τίμησε για την προσφορά του στην Υδατοσφαίριση η οικογένεια Μωλιώτη προσφέροντας του μια τιμητική πλακέτα. Την απονομή έκανε ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού κ. Παναγιώτης Φώσκολος.

Ο Νίκος Δεληγιάννης, σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στη σημασία του συγκεκριμένου τουρνουά για τους νεαρούς αθλητές και δήλωσε εντυπωσιασμένος από την οργάνωση σε όλους τους τομείς.

Στο τουρνουά πήραν μέρος οι ομάδες του ΠΑΟΚ , του Ηλυσιακού, της Ν.Ε. Πατρών, της Α.Ν.Ο Μεταμόρφωσης, του ΟΥΚ Βόλου και της Ν.Ε. Λαμίας.

Εκ μέρους του Δ.Σ της Ναυταθλητικής Ένωσης Λαμίας θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την οικογένεια του Κων/νου Μωλιώτη για τη στήριξη, όλες τις ομάδες που μας τίμησαν με την παρουσία τους, τη δημοτική αρχή που κατέβαλε τα μέγιστα , ώστε να μας παραδώσει το κολυμβητήριο στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, όλους τους αθλητές μας, που πραγματοποίησαν εξαιρετικές εμφανίσεις, το προπονητικό team για την εξαιρετική δουλειά που γίνεται στις Ακαδημίες, τους γονείς του συλλόγου που μας στήριξαν ηθικά και "έτρεξαν" μαζί μας και όλους αυτούς, που βοήθησαν με κάθε τρόπο, ώστε αυτή η προσπάθεια να πάρει σάρκα και οστά.

Επίσης τους χορηγούς μας για την υλική στήριξη που παρέχουν στο τμήμα και συγκεκριμένα:

ΜΩΛΙΩΤΗΣ - ΣΥΡΜΑΤΟΥΡΓΕΙΑ
ΖΩΓΡΑΦΙΑ – ΠΡΟΤΥΠΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ
ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ – ΟΠΤΙΚΑ
ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ - ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ
ΕΛΑΙΟΤΡΙΒΕΙΟ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΣΙΑ
SAKIS LINE ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
BIBERON CAFÉ
ZARDAS FAMILY – ΦΥΣΙΚΟΣ ΧΥΜΟΣ ΡΟΔΙΟΥ
ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΑΘΗΝΑ
ΚΑΡΑΠΑΤΑΚΗΣ – ΟΒΕΛΙΣΤΗΡΙΟ
ΛΑΚΙΩΤΗΣ Α.Ε. – ΕΙΔΗ ΥΓΙΕΙΝΗΣ - ΠΛΑΚΙΔΙΑ
ΗΛΥΣΙΑ – ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ
ΗΡΩΝ – ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗΣ
ΕΝ ΚΙΝΗΣΕΙ – ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ
ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΣΑΜΑΡΑΣ
ΚΟΚΚΟΣ & ΚΟΡΠΟΣ – ΚΑΦΕΚΟΠΤΕΙΟ
LAMIA RUN FESTIVAL
ΣΚΗΝΟΒΑΤΕΣ – ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ
MY PHOTO - ΦΩΤΟΓΡΑΦΕΙΟ

Δείτε φωτογραφίες από το τουρνουά: