Εκτύπωση αυτής της σελίδας

ΑΠΟ Αταλάντη: Ευχαριστεί τους φιλάθλους - Ζητεί αποκατάσταση του γηπέδου Μεγαπλάτανου

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 11 Νοεμβρίου 2019 12:59 ΑΠΟ Αταλάντη: Ευχαριστεί τους φιλάθλους - Ζητεί αποκατάσταση του γηπέδου Μεγαπλάτανου

Ευχαριστημένοι είναι στην Αταλάντη από τη νίκη και τους τρεις βαθμούς κόντρα στο Διαγόρα Στεφανοβίκειου.

Τα γκολ του Κώστα Λυτάκη στο 24’ και το 86’ στάθηκαν αρκετά για να δώσουν τη νίκη στην ομάδα του Μάκη Ζαχαρόπουλου απέναντι σε ένα πολύ καλό σύνολο όπως αυτό του Διαγόρα.

«Συγχαρητήρια στην ομάδα του Διαγόρα Στεφανοβικείου για το αξιόμαχο σύνολο αλλά και στην διαιτητική τριάδα», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η διοίκηση του Α.Π.Ο. ''ΑΤΑΛΑΝΤΗ'' η οποία δεν παραλείπει επίσης να ευχαριστήσει «τους φιλάθλους για την μεγάλη παρουσία τους στο γήπεδο, με την οποία γίνεται ο 12ος παίχτης της ομάδας μας, δίνοντας μας την ώθηση για πιο ψηλά».

Στην ίδια ανακοίνωση όμως σημειώνει επίσης το αίτημα της για αποκατάσταση του χλοοτάπητα του γηπέδου Μεγαπλάτανου: «Ως η μοναδική ομάδα που εκπροσωπεί το Νομό μας στις Εθνικές κατηγορίες μετά τον Π.Α.Σ. ΛΑΜΙΑ 1964 στα σαλόνια της super league 1, θα θέλαμε να παρακαλέσουμε το Δήμο Λοκρών για την άμεση αποκατάσταση του ακατάλληλου χλοοτάπητα του γηπέδου Μεγαπλατάνου το οποίο χρησιμοποιούσε ο σύλλογος μας ως προπονητικό κέντρο με σκοπό το στάδιο Αταλάντης να διατηρείτε σε άψογη κατάσταση για τις αγωνιστικές υποχρεώσεις, ώστε να πάψει η ομάδα μας να περιπλανιέται στα γύρω γήπεδα της περιοχής».

Ευχές από το Δία Δίου

Εντωμεταξύ από τη Διοίκηση του Δία Δίου εστάλη ανακοίνωση με ευχές για ταχεία ανάρρωση στον ποδοσφαιριστή της Αταλάντης Χρήστο Τσιβελέκη:

«Η διοίκηση του Δία Δίου εκφράζει την αμέριστη συμπαράστασή της και εύχεται ταχεία ανάρρωση στον ποδοσφαιριστή της Αταλάντης Χρήστο Τσιβελέκη ο οποίος υπέστη σοβαρό τραυματισμό στην αναμέτρηση της προηγούμενης Κυριακής κόντρα στην ομάδα μας στα τελευταία λεπτά του αγώνα.

Δυστυχώς, ο τραυματισμός του Χρήστου αποδείχθηκε πολύ πιο σοβαρός από ότι εκτιμήθηκε εξ αρχής, με τις εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε ο παίκτης της Αταλάντης να δείχνουν ότι υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού, πράγμα που σημαίνει ότι θα μείνει εκτός δράσης για όλο το υπόλοιπο της φετινής σεζόν.

Σύσσωμη η οικογένεια του Δία, καθώς και το σύνολο των ποδοσφαιριστών μας εύχονται στον ποδοσφαιριστή της Αταλάντης, γρήγορη ανάρρωση, καλή δύναμη στον δύσκολο αγώνα της αποκατάστασης και επιστροφή στους αγωνιστικούς χώρους με ακόμη μεγαλύτερη θέληση και πάθος για ποδόσφαιρο».