Τένις: Αναμενόμενες οι μεγάλες επιτυχίες για τον ΦΟΑ

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 14 Νοεμβρίου 2019 18:25 Τένις: Αναμενόμενες οι μεγάλες επιτυχίες για τον ΦΟΑ

Με τον καλύτερο τρόπο πέφτει η αυλαία του αγωνιστικού προγράμματος της ΕΦΟΑ για το 2019.

Το mastersjuniors που διεξήχθη στην Χαλκίδα καθώς και το Πανελλαδικό πρωτάθλημα επιπέδου Ε1 που διεξήχθη στην Θεσσαλονίκη  ήταν και τα τελευταία πρωταθλήματα για την αγωνιστική χρονιά του 2019. Ο σύλλογός μας κλείνει τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις με πολύ μεγάλες επιτυχίες.

Ε1 JUNIORS 45η Εβδομάδα

Την μεγαλύτερη επιτυχία σημείωσε ο αθλητής μας Χριστόφορος Μανόπουλος κατακτώντας την 1η θέση στα μονά στην κατηγορία Αγόρια 14 και στα διπλά την 3η θέση παίζοντας φανταστικό τένις.

Ο Νίκος Γαβριήλ αγωνιζόμενος στην κατηγορία Αγόρια 12 παίζοντας κι’ αυτός εκπληκτικό τένις κατέκτησε την 2η θέση στα μονά καθώς και  στα διπλά την 8η θέση

Ο Οδυσσέας Κουτσοχιώνης από τα προκριματικά πέρασε στο κυρίως ταμπλό και μετά από άτυχη κλήρωση έχασε στον 1ο γύρο στην κατηγορία Αγόρια 16.

MASTERS JUNIORS 2019

Ο Νίκος Μανόπουλος αήττητος έχασε στο τελικό στην μεγάλη αυτή διοργάνωση και στην κατηγορία Αγόρια 18 κατακτώντας την 2η θέση. Μετά την συγκεκριμένη επιτυχία ο Νίκος φιγουράρει στην 1η θέση της Πανελλαδικής κατάταξης.

Η Βασιλική Τρίγκα αήττητη πέρασε στον τελικό και έχασε από το Νο 2 της Πανελλαδικής κατάταξης και 1 χρόνο μεγαλύτερή της, κατακτώντας κι’ αυτή την 2η θέση.Μετά την συγκεκριμένη επιτυχία η Βασιλική φιγουράρει στην 4η θέση της πανελλαδικής κατάταξης και στην 2η θέση στην ηλικία της.

Κάνοντας έναν πρόχειρο απολογισμό της χρονιάς, σημειώνουμε ότι ο σύλλογός μας και όλη η αγωνιστική ομάδα δεν θα μπορούσε να μην έχει διακρίσεις σε όλα τα επίσημα πρωταθλήματα της ΕΦΟΑ (Ε1, Ε2, Ε3, Masters) μιας και η σκληρή και ποιοτική δουλειά που γίνεται από τον προπονητή της αγωνιστικής ομάδας Στέλιο Μπικάκη, έχει πιάσει τόπο.

Εδώ αξίζει να σημειώσουμε ότι στο διασυλλογικό πρωτάθλημα Ανδρών- Γυναικών που θα διεξαχθεί στην Αθήνα από 24 Νοεμβρίου η ομάδα Ανδρών του Φθιωτικού  Ο.Α. αγωνίζεται για την παραμονή της στην Α’ Εθνική κατηγορία όπου και βρίσκεται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση