Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Δεν τα κατάφερε η Αταλάντη στην Καρίτσα

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 16 Νοεμβρίου 2019 20:50 Δεν τα κατάφερε η Αταλάντη στην Καρίτσα

Την ήττα με 2-0 γνώρισε στο γήπεδο του Βατανιακού από την Καρίτσα ο ΑΠΟ Αταλάντη για τον 3ο όμιλο της Γ’ Εθνικής. Ο Πιερικός πέρασε νικηφόρα από την Καλαμπάκα, επικρατώντας 1-0 των Μετεώρων, ενώ ο Οικονόμος Τσαριτσάνης νίκησε 1-0 τον ΑΟ Σελλάνων.

Τα αποτελέσματα:

ΑΣ Μετέωρα - Πιερικός 0-1

Αλμυρός - Ηρακλής Λάρισας 3-2

ΑΟ Σελλάνων - Οικονόμος Τσαριτσάνης 0-1

Δίας Δίου - Θησέας Αγριάς 3-1

Ποταμιά - Ατρόμητος Παλαμά 0-2

Διαγόρας Στεφανοβικείου - Διγενής Νεοχωρίου 1-1

ΑΕ Καρίτσας - Αταλάντη 2-0

ΑΕ Καρίτσας – Αταλάντη

 Έπεσε στο δεύτερο ημίχρονο η Αταλάντη στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Καρίτσα, ένα παιχνίδι που θα μπορούσε να είχε πολύ διαφορετικό αποτέλεσμα από το τελικό 2-0.

Η ομάδα του Μάκη Ζαχαρόπουλου έχασε ευκαιρίες τόσο στο πρώτο μέρος όσο και στην επανάληψη, έμελλε όμως να δεχτεί το 1-0 από στημένη φάση στο 52’ και από κει και πέρα να κυνηγάει το σκορ. Σε εκείνο το λεπτό από κόρνερ οι γηπεδούχοι ευτύχησαν να δουν τον Δαλαμήτρο να σκοράρει με προβολή στο δεύτερο δοκάρι.

Στο 69’ ΑΕ Καρίτσας έκανε το 2-0 με κεφαλιά του Κυρτέγου που εκμεταλλεύτηκε την άστοχη έξοδο του Καπετάνου.

Το φινάλε βρήκε την Αταλάντη με 9 παίκτες εξαιτίας αποβολών με δεύτερη κίτρινη των Λυτάκη και Μακρόπουλου που θα εκτίσουν την ποινή τους στον αγώνα κυπέλλου της Τετάρτης με τον Ολυμπιακό Λαμίας.

Αταλάντη: Καπετάνος, Μακρόπουλος, Σαλιάι, Ζυγογιάννης. Πάπος, Λυτάκης, Τσακανίκας (λ.τρ. 65’ Σακκάς), Μαλισσόβας Κ. (68’ Ντζιος), Δουβάρας, Δήμος (75’ Αλ. Μαλισσόβας), Χαϊκάλης (80’ Λαμπρόπουλος).