Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Φιλαθλητικός Συλλόγος Λαμίας: Αποτελέσματα του "34ου Δρόμου Ελευθερίας"

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 27 Νοεμβρίου 2019 10:46 Φιλαθλητικός Συλλόγος Λαμίας: Αποτελέσματα του "34ου Δρόμου Ελευθερίας"

Διαβάστε το Δελτίο Τύπου του Φιλαθλητικού Συλλόγου Λαμίας σχετικά με την επιτυχημένη οργάνωση του «34ου Δρόμου Ελευθερίας»:

«Ο "34ος Δρόμος Ελευθερίας", μετά από τρία χρόνια πραγματοποιήθηκε ξανά την Κυριακή 24 Νοεμβρίου με τη διοργάνωση να είναι αναβαθμισμένη σε όλους τους τομείς. Πλέον ο αγώνας έγινε ημιμαραθώνιος, δηλαδή 21.097,5μ. με την πιστοποίηση της IAAF.

Περισσότεροι από τριακόσιοι πενήντα συμμετέχοντες ξεχύθηκαν στους δρόμους της ιστορικής διαδρομής Θερμοπύλες – Αλαμάνα - Γοργοπόταμος δημιουργώντας μια φαντασμαγορική εικόνα. Η προσπάθεια, η ευγενής άμιλλα,  η χαρά, η φιλία, η επιβράβευση αναδείχθηκαν με πρωταγωνιστές όλους εσάς.  Πλήθος  επισκεπτών παρευρέθηκαν για να τρέξουν και να παρακολουθήσουν την προσπάθεια των αθλητών  σε έναν από τους πιο συναρπαστικούς αγώνες της χώρας.

Η εκκίνηση για τον ημιμαραθώνιο δόθηκε στις 11 το πρωί στις Θερμοπύλες, περίπου μισό χιλιόμετρο από τον ανδριάντα του Λεωνίδα. Οι αθλητές και οι αθλήτριες πέρασαν από την περιοχή της Αλαμάνας και τερμάτισαν στο Γοργοπόταμο. Μία διαδρομή στο ιστορικό τρίγωνο Θερμοπύλες- Αλαμάνα -Γοργοπόταμος. Η εκκίνηση για του αγώνα των 5.000 μέτρων δόθηκε στην διασταύρωση των Θερμοπυλών και του αγώνα των 1.500 μέτρων στα Αλεπόσπιτα.

Τον "34ο Δρόμο Ελευθερίας" συνδιοργάνωσαν ο Δήμος Λαμιέων, ο Φιλαθλητικός Σύλλογος Λαμίας, ο Σ. Ε. Γ. Α. Σ, η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, με την ευγενή στήριξη της Ένωσης Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής του νομού Φθιώτιδας.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά το Δήμο Λαμίας, που στέκεται αρωγός σε αυτή την προσπάθεια που προάγει τον αθλητισμό στην πόλη μας και στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Λαμιέων.

Η διοργάνωση ευχαριστεί θερμά όλους τους συντελεστές της 34ης αυτής επιτυχούς διοργάνωσης. Πρωτίστως τους συνδιοργανωτές που αποτελούν τη καρδιά του αγώνα, εν συνεχεία τους χορηγούς που συντελούν με την μέγιστη προσφορά τους στην υψηλή ποιότητα υπηρεσιών.

Επίσης τις θερμές μας ευχαριστίες  στους υποστηρικτές της διοργάνωσης που ως φορείς ή ως μεμονωμένες προσωπικότητες πιστεύουν και υποστηρίζουν το θεσμό αυτό παρέχοντας τις υπηρεσίες τους αφιλοκερδώς. Την ασφαλιστική εταιρεία ΜΙΝΕΤΤΑ, το  αγνό φυσικό μεταλλικό νερό ΙΟΛΗ, την Σταμούλης Α.Ε. Επίσημη Αντιπροσωπεία Αυτοκινήτων.

Τις θερμές μας ευχαριστίες στην Αστυνομική Διεύθυνση Φθιώτιδας και την Διεύθυνση Τροχαίας  για την ασφαλή διεξαγωγή του αγώνα. Το ΕΚΑΒ για την συνεχή υποστήριξή του.

Αναγνωρίζοντας επίσης την σημαντική συμβολή των χορηγών επικοινωνίας σχετικά με την προβολή – δημοσιότητα του αγώνα καθώς επίσης και την εμπιστοσύνη που έδειξαν προς εμάς  θέλουμε να τους εκφράσουμε τις θερμές μας ευχαριστίες.

Φυσικά δεν λησμονούμε την ουσιαστική και γεμάτη πάθος συμβολή των εθελοντών που περίτρανα υπηρέτησαν την ιδέα του εθελοντισμού καθώς επίσης και τους ένθερμους θεατές, οι οποίοι με την ζωντάνια τους και τον ενθουσιασμό τους "απογείωσαν" το αγώνα. Λέσχη εφέδρων καταδρομών Στερεάς Ελλάδας, τους φοιτητές ΙΕΚ Λαμίας τμήμα Φυσιοθεραπείας, το Πνευματικό Κέντρο Δαμάστας, το Πολιτιστικό Σύλλογο Ηρακλήδες, το Σύλλογο Δρομέων Τραχίνα, τον Πολιτιστικό Σύλλογος Κρικέλου, τον Σύλλογο Γυναικών Βαρδατών, τον Σύλλογο Νεολαίας Γοργοποτάμου Η Ζωοδόχος Πηγή, τον Ποδηλατικό Άθλο Ρούμελης, τους Προέδρους των Τοπικών Κοινοτήτων και κατοίκους που πέρασε ο αγώνας δρόμου (Θερμοπύλες, Δαμάστα, Ηράκλεια, Κρίκελο, Βαρδάτες, Αλεπόσπιτα, Γοργοπόταμος) και όλους τους ανώνυμους εθελοντές.

Τις θερμές μας ευχαριστίες στους κριτές και τον γιατρό του αγώνα.

Ευχαριστούμε θερμά όλους τους συμμετέχοντες για την συμμετοχή τους και την εμπιστοσύνη τους.   Τους αθλητικούς συλλόγους της πόλης μας και της περιοχής μας Έσπερος Λαμίας, ΑΠΣ  ΦΘΙΑ, Γυμναστικός Σύλλογος Αταλάντης, Σύλλογος Δρομέων Τραχίνα.

Ευχαριστούμε θερμά όλους τους αθλητές του Φιλαθλητικού Συλλόγου Λαμίας για την συμμετοχή τους και την προσπάθειά τους.

Οι μικροί μας αθλητές διακρίθηκαν σε όλα τα αγωνίσματα στα οποία έλαβαν μέρος.»

5.000 μέτρα

Συμμετέχοντες αθλητές Φιλαθλητικού Συλλόγου Λαμίας

ΑΓΟΡΙΑ

3η θέση Αγόρια 5.000 μέτρα

ΜΠΑΖΑΝΗΣ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ   17.50

4η θέση Αγόρια 5.000 μέτρα

ΣΩΤΗΡΙΟΥ ΧΑΡΗΣ                     19.56

5η θέση Αγόρια 5.000 μέτρα

ΤΣΙΩΤΑΣ ΗΛΙΑΣ                         20.19

8η θέση Αγόρια 5.000 μέτρα

ΜΕΛΙΣΣΟΥΡΓΟΣ ΧΑΡΗΣ           21.12

ΚΟΡΙΤΣΙΑ

1η θέση Κορίτσια 5.000 μέτρα

ΚΑΠΟΥΛΑ ΑΜΑΛΙΑ                      20.44

2η θέση Κορίτσια 5.000 μέτρα

ΖΗΜΙΑΝΙΤΗ ΕΛΕΝΗ                    21.33

1.500 μέτρα για παιδιά Δημοτικού Σχολείο 

Συμμετέχοντες αθλητές Φιλαθλητικού Συλλόγου Λαμίας

ΑΓΟΡΙΑ

1η θέση Αγόρια 1.500 μέτρα

ΤΣΩΝΟΣ ΣΩΤΗΡΗΣ               5.16

ΚΟΡΙΤΣΙΑ

1η θέση Κορίτσια 1.500 μέτρα

ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΟΥ ΑΣΗΜΙΝΑ           5.29

3η θέση Κορίτσια 1.500 μέτρα

ΛΑΤΣΟΥΔΑ ΕΥΗ                            5.58