«Νηρέας Λαμίας» ...Όπως παλιά !!!

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 27 Νοεμβρίου 2019 13:22 «Νηρέας Λαμίας» ...Όπως παλιά !!!

Νέο ξεκίνημα, με εγγυημένες υπογραφές, για τον «Νηρέα Λαμίας»

Ξανά στην ομάδα που θα έχει την τύχη της ομάδας πόλο του ΝΗΡΕΑ ΛΑΜΙΑΣ ο επί πολλά χρόνια πρόεδρος της και σημερινός επίτιμος πρόεδρος κ. Βασίλης Παπαδημητρίου.

Τη γνωστή πετυχημένη συνταγή θα ακολουθήσει ο ΝΗΡΕΑΣ ΛΑΜΙΑΣ  την φετινή αγωνιστική χρονιά , με τον κ. Παπαδημητρίου να αναλαμβάνει να συντονίσει την συνολική προσπάθεια  και  προπονητή τον επίσης επί πολλά χρόνια κ. Μπουλαλά Γιάννη , οι δυο τους έχουν συνεργαστεί για πολλά χρόνια γεμάτα επιτυχίες και ανόδους .

Ο Σύλλογος βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να καλωσορίσει ξανά στις τάξεις του τον φουνταριστό Παπαδημητρίου Νικόλα ο οποίος μετά από τους εφήβους του Παναθηναϊκού , του Ολυμπιακού  και τις ανδρικές ομάδες της Κέρκυρας της ΝΕΛ και Νίκης Βόλου, επιστέφει για να φορέσει ξανά το σκουφάκι με το οποίο ξεκίνησε . Τον ευχαριστούμε και του ευχόμαστε ότι καλύτερο .

Μαζί με αυτόν ήρθαν στην ομάδα καταξιωμένοι Λαμιώτες παίχτες όπως ο Σωτήρης Στεφόπουλος (φουνταριστός) , Μαρίνος Παπαγρηγορίου (περιφερειακός) , Παπαντωνίου Γιώργος (αμυντικός) , Παπαντωνίου Δημήτρης (περιφερειακός)  , Μούτσελος Αλέξανδρος (αμυντικός)  , Λέντας Παναγιώτης (τερματοφύλακας) , Καπνιάς Γρηγόρης (περιφερειακός), Ράγκας Αθανάσιος (περιφερειακός) και Κάππος Κων/νος (περιφερειακός).

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους που μαζί με την καταπληκτική φουρνιά των μικρότερων του συλλόγου-οι οποιοι ανέβασαν την ομάδα- θα προσπαθήσουν να πετύχουν τους φετινούς στόχους στην  Β’ Εθνική κατηγορία ανδρών .

Υ.Γ. Αναλυτική παρουσίαση της ομάδος θα πραγματοποιηθεί τις προσεχείς ημέρες .

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΝΗΡΕΑ ΛΑΜΙΑΣ

Προσαρμοσμένη αναζήτηση