ΠΑΣ Λαμία: Αποστολή στον… Άρη

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 01 Δεκεμβρίου 2019 07:28 ΠΑΣ Λαμία: Αποστολή στον… Άρη

Με Καχριμάν κάτω από τα δοκάρια;…

Με πρωινή προπόνηση το Σάββατο 30/11 στο γήπεδο της Νέας Άμπλιανης ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της Λαμίας, για τον αγώνα της Κυριακής (1/12, 17:15) στο γήπεδο “Κλεάνθης Βικελίδης” με αντίπαλο τον Άρη στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League 1.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Άκης Μάντζιος ανακοίνωσε την αποστολή η οποία θα προσπαθήσει να διατηρήσει το αήττητο που έχει δημιουργήσει η ομάδα για τρεις αγωνιστικές και γιατί όχι να συνεχίσει το εντυπωσιακό σερί νικών χωρίς να έχει δεχτεί τέρμα!

Η αποστολή μάλιστα απαρτίζεται από δύο νέα πρόσωπα, καθώς συμπεριελήφθη ο Καμερουνέζος Πατρίκ Μπαχανάκ, αλλά και ο διεθνής Σέρβος, μέχρι πέρυσι τερματοφύλακας του Ηρακλή, Νταμίρ Καχριμάν. Ο 35χρονος Καχριμάν (19/11/84), έχει αγωνιστεί, κατά σειρά, στις ΦΚ Σλομπόντα Ούζιτσε, ΦΚ Γιάβορ Ιβάνιτσα, ΦΚ Σεμλίνο, Βοϊβοντίνα Νόβι Σαντ, Κόνιασπορ, ΦΚ Ραντ Βελιγραδίου, ΣΚ Ταβρίγια Συμφερόπολης, Ερυθρό Αστέρα Βελιγραδίου (δύο φορές πρωταθλητής) και Ηρακλή.

Υπήρξε μέλος της Εθνικής Σερβίας U21, στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U21 του 2007 που διεξήχθη στην Ολλανδία, στο οποίο η Σερβία έφτασε στον τελικό και ο Καχριμάν επελέγη στην κορυφαία 11αδα της διοργάνωσης. Επίσης, έχει 8 συμμετοχές με την Εθνική Σερβίας.

Η λαμιώτικη αποστολή:

Καχριμάν, Θεοδωρόπουλος, Κατσίκας, Αντέτζο, Τζανετόπουλος, Πλιάτσικας, Σκόνδρας, Βύντρα, Βάντερσον, Μπαχανάκ, Σάλιακας, Ασίγκμπα, Βασιλόγιαννης, Μπεχαράνο, Δημούτσος, Τουράμ, Τιρόνε, Καραμάνος, Βλαχομήτρος και Ρόμανιτς.

Η αποστολή του Άρη για το ματς με τη Λαμία:

Ehmann, Τσιλιγγίρης, Rose, Fran Velez, Hugo Souza, Korhut, Larsson, Matilla, Diguiny, Bruno Gama, Mancini, Lucas Sasha, Sundgren, Abou Ba, Martinez, Δεληζήσης, Φετφατζίδης, Μπακούτσης.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση