4 Ασημένια Μετάλλια για τον Χρήστο Πιλάτο και τους δύο αθλητές του στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Kick Boxing

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 11 Δεκεμβρίου 2019 15:02 4 Ασημένια Μετάλλια για τον Χρήστο Πιλάτο και τους δύο αθλητές του στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Kick Boxing

Με απόλυτη επιτυχία για τον Α.Ο. ΖΕΥΣ Λαμίας ολοκληρώθηκε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κick Boxing που διεξήχθη το Σαββατοκύριακο στο Λουτράκι.

Οι αθλητές του συλλόγου Αθανάσιος Κουτρούμπας και Δάνος Τρόντσιος με εξαιρετικές εμφανίσεις προκρίθηκαν στους τελικούς του πρωταθλήματος όπου και κατέκτησαν 2 δεύτερες θέσεις.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο προπονητής κ. Χρήστος Πιλάτος συμμετείχε και ο ίδιος στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κατακτώντας μάλιστα 2 ασημένια μετάλλια σε δύο διαφορετικές κατηγορίες.

Θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές, στον προπονητή Χρήστο Πιλάτο, αλλά και στην γωνία του τον κ. Νικόλαο Κακαρέλη, προπονητή Εθνική Ομάδος καθώς και τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή ΜΜΑ κ. Αθανάσιο Μπάρκα για την βοήθεια του.

Η συνταγή της επιτυχίας του Χρήστου Πιλάτου φαίνεται να αποδίδει, καθώς ο ΖΕΥΣ αρχίζει να καθιερώνεται στο βάθρο των μεταλλίων στα μαχητικά αθλήματα.

Α.Ο. ΖΕΥΣ ΛΑΜΙΑΣ

Διάκου 26 & Πατρόκλου

Τηλ.: 22310 - 52009.

Εγγραφές όλο τον χρόνο.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση