Έτοιμη η Αταλάντη για το "τρίποντο" με τον ΑΟ Σελλάνων

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 15 Δεκεμβρίου 2019 14:40 Έτοιμη η Αταλάντη για το "τρίποντο" με τον ΑΟ Σελλάνων

Με στόχο να κλείσει τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος με νίκη, ο Α.Π.Ο. ''ΑΤΑΛΑΝΤΗ'' υποδέχεται σε λίγη ώρα (15:00’) στο Δημοτικό Στάδιο Αταλάντης στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου της Γ' Εθνικής κατηγορίας, την ομάδα του Α.Ο. ΣΕΛΛΑΝΩΝ.

Από τον αγώνα απουσιάζουν εκτός του τιμωρημένου Σαλιάϊ και του τραυματία Αντωνόπουλου, ο Ζυγογιάννης που δεν έχει ξεπεράσει πλήρως τη θλάση που τον ταλαιπωρεί αλλά και ο Αντωνίου.

 Αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Σακκά που αντιμετωπίζει ενοχλήσεις στο γόνατο.

Επιστρέφουν και είναι ετοιμοπόλεμοι οι Δήμος, Αργυρίου και Σίδερης που θα βρίσκονται στη διάθεση του προπονητή Μάκη Ζαχαρόπουλου.

Μοναδικό αποτέλεσμα η κατάκτηση των τριών βαθμών και η αναρρίχηση της ομάδας στο βαθμολογικό πίνακα, ώστε εν όψη και της διακοπής του πρωταθλήματος λόγω εορτών, να προετοιμαστεί ο σύλλογος για την δύσκολη συνέχεια, εκμεταλλευόμενος και την επιστροφή των τραυματιών αλλά και την ενσωμάτωση των ποδοσφαιριστών με τους οποίους έχει αποφασίσει η διοίκηση να ενισχύσει το έμψυχο δυναμικό.

Η αποστολή για τον αυριανό αγώνα θα αποτελείτε από τους: Καπετάνο, Γιοβά, Λυτάκη, Πάππο, Τσανούλα, Σακκά, Τσακανίκα, Χαϊκάλη, Μαλισσόβα Κ., Μαλισσόβα Αλ., Δήμο, Δουβάρα, Ντζιο, Λαμπρόπουλο, Μακρόπουλο, Μπάρκα, Σίδερη, Αργυρίου.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση