Μια διαφορετική επίσκεψη στο Αστυνομικό Μέγαρο στη Λαμία

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 19 Δεκεμβρίου 2019 16:36 Μια διαφορετική επίσκεψη στο Αστυνομικό Μέγαρο στη Λαμία

Η Ομάδα βόλεϊ γυναικών Α.Ο. Λαμίας 2013, βρέθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης στο Αστυνομικό Μέγαρο στη Λαμία επιβεβαιώνοντας τη συμμετοχή της στο Πρόγραμμα Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης της Ελληνικής Αστυνομίας.

Στις χιλιάδες ώρες προπόνησης η αθλήτριες του ΑΟΛ καταναλώνουν πολλά μπουκάλια νερό, και όλα αυτά καταλήγουν στην ανακύκλωση.

Τις σχετικές εικόνες ανέβασε στο λογαριασμό της η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Στερεάς Ελλάδας μαζί με το παρακάτω σχόλιο:

«Η Ομάδα βόλεϊ γυναικών Α.Ο. Λαμίας 2013, η οποία στηρίζει έμπρακτα το Ολοκληρωμένο Πρόγραμμα Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης της Ελληνικής Αστυνομίας, συνοδευόμενη από στελέχη της Ομάδας, επισκέφτηκε σήμερα (19-12-2019) το πρωί την ΓΕ.Π.Α.Δ. Στερεάς Ελλάδας.

Την Ομάδα υποδέχθηκαν εγκάρδια Αξιωματικοί του Επιτελείου της Γενικής και ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Στερεάς Ελλάδας, Υποστράτηγος Γεώργιος Κανέλλος, ο οποίος αφού ευχαρίστησε τα μέλη της Ομάδας για την ουσιαστική συνεισφορά τους στο Πρόγραμμα Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης, ευχήθηκε σε αυτά καλές γιορτές, υγεία, ατομική και οικογενειακή ευτυχία.»

Προσαρμοσμένη αναζήτηση