ΠΑΣ Λαμία: Πριν τον Ολυμπιακό πάμε Τρίκαλα

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 07 Ιανουαρίου 2020 11:24 ΠΑΣ Λαμία: Πριν τον Ολυμπιακό πάμε Τρίκαλα

Ανάγκη για ενίσχυση του ρόστερ στο μεταγραφικό παζάρι του Ιανουαρίου…

Μετά το σπουδαίο «διπλό» στη Νέα Σμύρνη και μάλιστα με 10 παίκτες, τον ΠΑΣ Λαμία περιμένει μια «τριάδα» φωτιά για το πρωτάθλημα εκ των οποίων οι δύο εντός έδρας αναμετρήσεις είναι με τους πρωτοπόρους του πρωταθλήματος Ολυμπιακό (12/1, ώρα 17:15’) και ΠΑΟΚ (23/1 ώρα 19:00’).

Γενικά μέσα στον Ιανουάριο υπάρχουν τέσσερα παιχνίδια για το πρωτάθλημα αλλά και δύο για το Κύπελλο Ελλάδας, αρχής γενομένης με τα Τρίκαλα εκτός έδρας την Πέμπτη 9 Ιανουαρίου στις 19:30’.

Η ρεβάνς είναι προγραμματισμένη για την Τετάρτη 15 Ιανουαρίου (αμέσως μετά τον Ολυμπιακό και πριν τον Παναιτωλικό) στο ΔΑΚΛ στις 15:00’.

Από αυτόν τον αγωνιστικό Γολγοθά (έχουμε εντός και τον Αστέρα Τρίπολης τη Δευτέρα 27 Ιανουαρίου στις 20:00’), το συγκρότημα του Άκη Μάντζιου προσδοκά την πρόκριση στους «8» του Κυπέλλου Ελλάδας και φυσικά όσο το δυνατόν περισσότερους βαθμούς που θα της επιτρέψουν να παραμείνει «στο κόλπο» του πλασαρίσματος ακόμη και στην πρώτη εξάδα. Αυτή τη στιγμή οι «κυανόλευκοι» μαζί με έξι ακόμη ομάδες φλερτάρουν ακόμη και αυτή την 5η θέση αφού οι διαφορές τους είναι στο βαθμό.

Όλα λοιπόν θα εξαρτηθούν από τη διάρκεια στην απόδοση των παικτών καθώς είναι αλήθεια ότι όλο το βάρος έχει πέσει σε 14-15 παίκτες που έχουν σηκώσει πολύ ψηλά την ομάδα. Η επικείμενη αποχώρηση του Τουράμ γεννά προβληματισμούς. Σε αυτό αν προστεθεί η κόκκινη του Μπεχαράνο και οι κάρτες που φυσιολογικά συγκεντρώνουν οι παίκτες, ο Άκης Μάντζιος σε κάποια παιχνίδια θα βρίσκεται με μόνο 11 πρώτες επιλογές.

Κάπως έτσι το ενδιαφέρον επικεντρώνεται στο μεταγραφικό παζάρι του Ιανουαρίου, καθώς χρειάζονται επειγόντως παίκτες που θα μπορούν να μπουν απευθείας στα δύσκολα. Ονόματα ακούγονται αρκετά, αλλά όπως σημειώσαμε δε χρειάζονται μεταγραφές για τις μεταγραφές αλλά παίκτες που θα μπορέσουν να διεκδικήσουν φανέλα βασικού.

Το γεγονός ότι ο μεγαλομέτοχος Πανουργιάς Παπαϊωάννου παραμένει ενεργός και δείχνει ενδιαφέρον ακόμη και για τα κοινά του Φθιωτικού ποδοσφαίρου, είναι ελπιδοφόρο και αποτελεί εγγύηση ότι η ομάδα μπορεί να συνεχίσει απρόσκοπτα σε πρωτάθλημα και κύπελλο.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση