ΠΑΣ Λαμία: Με γεμάτες κερκίδες υποδέχεται σήμερα τον Ολυμπιακό

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 12 Ιανουαρίου 2020 08:52 ΠΑΣ Λαμία: Με γεμάτες κερκίδες υποδέχεται σήμερα τον Ολυμπιακό

Οι εκλεκτοί του Άκη Μάντζιου για το σημερινό κρίσιμο ματς με τον Ολυμπιακό!

Με πρωινή προπόνηση το Σάββατο, στο προπονητικό κέντρο της Νέας Άμπλιανης, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της Λαμίας, για τον δύσκολο αγώνα της Κυριακής (12/1, 17:15’) στο ΔΑΚΛ με αντίπαλο τον πρωτοπόρο και αήττητο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ, στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League 1.

Οι «κυανόλευκοι» έχοντας τις απουσίες των Τουράμ, Μπεχαράνο και Σκόνδρα, θα προσπαθήσουν να υπερασπιστούν το αήττητο της έδρας τους, απέναντι στον Ολυμπιακό που ήταν η τελευταία ομάδα τον περασμένο Απρίλιο που κατάφερε να τους κερδίσει σε αυτή.

Σημειώνουμε ότι από την Παρασκευή παίκτης της Λαμίας είναι και ο 27χρονος επιθετικός Μιγκέλ Μπιανκόνι που αγωνιζόταν πέρυσι και φέτος στον Πλατανιά, έχοντας πετύχει μέχρι σήμερα 21 γκολ σε 36 παιχνίδια.

Φυσικά ο Άκης Μάντζιος δεν τον συμπεριέλαβε στην αποστολή η οποία απαρτίζεται από τους παρακάτω ποδοσφαιριστές:

Kahriman, Θεοδωρόπουλος, Adejo, Τζανετόπουλος, Πλιάτσικας, Βύντρα, Bahanack, Scarduelli, Asigba, Βασιλόγιαννης, Δημούτσος, Σάλιακας, Μπουλούλης, Καραγιάννης Χριστόφορος, Tyronne, Καραμάνος, Βλαχομήτρος, Romanic, Κωστίκας.

Αντίστοιχα η αποστολή των «ερυθρολεύκων» για το παιχνίδι της Λαμίας είναι οι παρακάτω 21:

Αλέν, Μπα, Μπενζιά, Μπουχαλάκης, Σισέ, Ελ Αραμπί, Ελαμπντελαουί, Γκασπάρ, Γκερέρο, Χριστοδουλόπουλος, Κούτρης, Λοβέρα, Καμαρά, Μασούρας, Μεριά, Ραντζέλοβιτς, Σα, Σεμέδο, Τσιμίκας, Τζολάκης, Βαλμπουενά.

Τα εισιτήρια

Σύμφωνα με την ΠΑΕ Λαμία, τα εισιτήρια παρουσίασαν μεγάλη ζήτηση για αυτό τα γραφεία έμειναν ανοιχτά και το Σάββατο ως τις 8:00' το βράδυ προκειμένου να δοθούν και τα τελευταία.

Τα όποια ελάχιστα απέμειναν πλέον θα διατίθενται μόνο από τα εκδοτήρια του γηπέδου από τις 12:00 μέχρι την έναρξη του αγώνα.

Η τιμή των εισιτηρίων την ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ σε όλες τις κερκίδες του γηπέδου (εκτός από τις κερκίδες 3-4, VIP-VVIP) ορίζεται στα 20€

Στις κερκίδες 3 και 4 η τιμή την ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ορίζεται στα 25€.

Διαβάστε επίσης: Που και πως θα προμηθευτείτε εισιτήρια για τον αγώνα Λαμία – Ολυμπιακός

Προσαρμοσμένη αναζήτηση