Εκτύπωση αυτής της σελίδας

ΠΑΣ Λαμία – Τρίκαλα 1-1: Η πρόκριση στους "8" ήρθε από τον πρώτο αγώνα

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 16 Ιανουαρίου 2020 07:50 ΠΑΣ Λαμία – Τρίκαλα 1-1: Η πρόκριση στους "8" ήρθε από τον πρώτο αγώνα

Με φρεσκαρισμένη ενδεκάδα όπου ντεμπουτάρισε και ο νεοαποκτηθείς Μπιανκόνι, η Λαμία έμεινε στο 1-1 στο ΔΑΚΛ με την ομάδα των Τρικάλων, σκορ που της έδωσε και την πρόκριση στους «8».

Οι «κυανόλευκοι» πάτησαν γερά στο 0-1 του πρώτου αγώνα και έδειξαν στην αρχή ότι χωρίς άγχος έχουν το πάνω χέρι στο παιχνίδι ακόμη και όταν ισοφαρίστηκαν από τους φιλοξενούμενους. Στην επανάληψη όμως και ενώ το 1-1 παρέμενε το παιχνίδι έγινε ρώσικη ρουλέτα.

Ντεμπούτο με γκολ από τον Μπιανκόνι ο οποίος στο 11’ έκανε γκολ το πέναλτυ που κέρδισε ο ίδιος.

Δείτε το 1-0 της Λαμίας:

Παρά την υπεροχή της Λαμίας στο πρώτο μέρος, τα Τρίκαλα βρήκαν την ευκαιρία να ισοφαρίσουν στο 33’ όταν ο Πέλκας έκλεψε την μπάλα έξω από την περιοχή και με σουτ – που κόντραρε στο Βύντρα κι άλλαξε πορεία ξεγελώντας τον Κάχριμαν – έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Το 1-1 για τα Τρίκαλα:

Αυτό το 1-1 ήταν και η αιτία ίσως για να δούνε ανοιχτό ποδόσφαιρο οι λιγοστοί θεατές που βρέθηκαν στο γήπεδο, καθώς τα Τρίκαλα είχαν κάθε λόγο να παίξουν επιθετικά απέναντι σε μια ομάδα που ομολογουμένως έχει πληρέστερο και καλύτερο ρόστερ. Πίεσαν προς το τέλος του παιχνιδιού για το χρυσό δεύτερο γκολ, αλλά η Λαμία ήταν αυτή που έχασε την κλασικότερη ευκαιρία στο 89’ με τον Μπιανκόνι, όταν πέρασε και τον Ζαρόπουλο, αλλά πρόλαβαν πάνω στη γραμμή και έδιωξε αμυντικός.

Δοκάρι για τα Τρίκαλα στο 95’ σε φάουλ του Παπαγεωργίου.

Οι συνθέσεις:

Λαμία (Άκης Μάντζιος): Κάχριμαν, Βύντρα, Τζανετόπουλος, Ασίγκμπα, Σκόνδρας, Δημούτσος, Μπαχανάκ (λ.τρ. 24’ Βασιλόγιαννης), Σάλιακας, Ρόμανιτς (78’ Μπουλούλης), Τιρόνε (72’ Βλαχομήτρος), Μπιανκόνι.

Τρίκαλα (Π. Αμανατίδης): Ζαρόπουλος, Οικονομόπουλος, Γιαννίτσης, Γρηγορόπουλος (60’ Βέρτζος), Ριζογιάνης, Πέλκας, Ντόσης, Τσίπρας, Ελευθεριάδης (76’ Λώττας), Σταματής (68’ Τεγούσης), Παπαγεωργίου.