Λαμία – ΠΑΟΚ: Με στόχο το θετικό αποτέλεσμα

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 23 Ιανουαρίου 2020 08:12 Λαμία – ΠΑΟΚ: Με στόχο το θετικό αποτέλεσμα

Ένα ακόμη δύσκολο παιχνίδι περιλαμβάνει ο αγωνιστικός Γολγοθάς του Ιανουαρίου για τη Λαμία, καθώς φιλοξενεί στην έδρα του στο πλαίσιο της εμβόλιμης 20ης αγωνιστικής, τον δεύτερο της βαθμολογίας και μέχρι πρότινος αήττητο ΠΑΟΚ.

Οι «κυανόλευκοι» όπως και στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό θα έχουν δύσκολο έργο απέναντι σε μια ομάδα που θέλει τη νίκη και μόνο τη νίκη στην προσπάθεια που κάνει για την κατάκτηση του τίτλου, ωστόσο αυτή τη φορά η Λαμιώτικη ομάδα παρουσιάζεται πλήρης σε όλες τις γραμμές.

Μάλιστα ο Άκης Μάντζιος, πήρε στην αποστολή τόσο τον νεαποκτηθέντα Βραζιλιάνο Μπιανκόνι, που εξέτισε την ποινή που χρωστούσε από πέρυσι με τον Πλατανιά, όσο και τον Αργεντινό Λεονάρντο Βιγιάλμπα που έγινε κάτοικος Λαμίας μόλις τις τελευταίες ημέρες.

Γενικά η ομάδα παρουσιάστηκε πανέτοιμη και η μοναδική απουσία είναι αυτή του Τιρόνε.

Με πρωινή προπόνηση στη Νέα Άμπλιανη, η ομάδα ολοκλήρωσε το πρωί της Τετάρτης την προετοιμασία της. Η αποστολή της έχει ως εξής:

Καχριμάν, Θεοδωρόπουλος, Αντέντζο, Τζανετόπουλος, Πλιάτσικας, Σκόνδρας, Βύντρα, Βάντερσον, Ασίγκμπα, Βασιλόγιαννης, Μπεχαράνο, Δημούτσος, Σάλιακας, Μπουλούλης, Μπιανκόνι, Καραμάνος, Βλαχομήτρος, Ρόμανιτς, Σασί, Βιγιάλμπα.

Με 19 παίκτες ταξιδεύει στη Λαμία ο ΠΑΟΚ. Έχοντας το απόλυτο στις προηγούμενες αναμετρήσεις, δύσκολα ή εύκολα θέλει να περάσει και πάλι από την πρωτεύουσα της Φθιώτιδας χωρίς απώλειες. Ελ Καντουρί και Στοχ έμειναν στη συμπρωτεύουσα, όπως και ο τραυματίας Ζαμπά. Στην αποστολή βρίσκονται οι:

Πασχαλάκης, Ζίβκοβιτς, Βαρέλα, Κρέσπο, Ίνγκασον, Ροντρίγκο, Μάτος, Γιαννούλης, Βιεϊρίνια, Ντούγκλας, Μαουρίσιο, Μίσιτς, Εσίτι, Πέλκας, Μπίσεσβαρ, Λάμπρου, Λημνιός, Άκπομ, Σφιντέρσκι.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση