Λαμία – ΠΑΟΚ: Στο ρυθμό ενός ακόμη ντέρμπυ η πόλη

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 23 Ιανουαρίου 2020 11:12 Λαμία – ΠΑΟΚ: Στο ρυθμό ενός ακόμη ντέρμπυ η πόλη

Ο Δικέφαλος επισήμως έχει πάρει τα 350 εισιτήρια που αναλογούν σύμφωνα με την αστυνομία…

Στους ρυθμούς ενός ακόμη σπουδαίου αγώνα ζει η Λαμία, με τον ΠΑΣ Λαμία να υποδέχεται στις 19:00’ τον περσινό πρωταθλητή ΠΑΟΚ στο πλαίσιο της 20ης και εμβόλιμης αγωνιστικής της Super League 1.

Αν και η ζήτηση των εισιτηρίων δεν είναι το ίδιο ζεστή με τον αγώνα της προηγούμενης εβδομάδας με τον Ολυμπιακό, εντούτοις υπάρχει κίνηση και συγχρόνως ανησυχία από πολλούς επαγγελματίες της πόλης για τον όγκο των φιλοξενούμενων φιλάθλων που θα επισκεφθούν τη Φθιωτική πρωτεύουσα.

Επισήμως η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έχει πάρει τα 350 εισιτήρια που αντιστοιχούν στην κερκίδα 8, ενώ μεμονωμένοι φίλοι του Δικεφάλου κυρίως από Λαμία, έχουν πάρει κανονικά εισιτήρια από τα γραφεία της ΠΑΕ με δική τους επιλογή κερκίδας.

Από τα γραφεία της ΠΑΕ μέχρι τις 15:00’ και από τα εκδοτήρια του γηπέδου από τις 14:00 μέχρι την έναρξη του αγώνα, διατίθενται και σήμερα εισιτήρια, στην τιμή των 20 ευρώ για όλες τις κερκίδες πλην των κερκίδων 3-4 που στοιχίζουν 25 ευρώ.

Τα μέτρα ασφαλείας από την Αστυνομία είναι δρακόντεια και δεν περιορίζονται μόνο γύρω από το γήπεδο (Δείτε ΕΔΩ) .

Αστυνομικοί θα επιτηρούν πιθανούς στόχους οργανωμένων οπαδών, ενώ αυξημένη θα είναι η αστυνόμευση και σε καταστήματα του κέντρου, το οποίο λόγω του εργάσιμου της ημέρας θα είναι ανοιχτό και με μεγάλη κίνηση.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι πρόπερσι το παιχνίδι είχε διεξαχθεί με θεατές αποκλειστικά φίλους της Λαμίας που είχαν εισιτήριο διαρκείας, ενώ την περσινή σεζόν, με ειδική απόφαση, δικαίωμα αγοράς εισιτηρίων είχαν ΜΟΝΟ οι κάτοικοι της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση