Η αποστολή της Λαμίας και του Ολυμπιακού για το παιχνίδι Κυπέλλου

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 04 Φεβρουαρίου 2020 08:14 Η αποστολή της Λαμίας και του Ολυμπιακού για το παιχνίδι Κυπέλλου

Πέντε βασικοί του πρωταθλήματος θα απουσιάσουν από την ομάδα της Λαμίας, στο ματς Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό που θα γίνει την Τρίτη 4 Φεβρουαρίου στις 18:00’ στο ΔΑΚΛ, για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Adejo, Σκόνδρας, Δημούτσος, Καραμάνος, Romanic, θα δουν το παιχνίδι από την εξέδρα, καθώς δεν συμπεριελήφθησαν στην αποστολή που ανακοίνωσε το απόγευμα της Δευτέρας ο Άκης Μάντζιος.

Προηγήθηκε προπόνηση στις εγκαταστάσεις της Νέας Άμπλιανης, με τον έμπειρο τεχνικό να έχει συζήτηση με τους παίκτες του, προκειμένου να τους ετοιμάσει και ψυχολογικά.

Kahriman, Θεοδωρόπουλος, Τζανετόπουλος, Βύντρα, Vanderson, Asigba, Niasse, Βασιλόγιαννης, Bejarano, Νικολόπουλος, Σάλιακας, Μπουλούλης, Καραγιάννης, Bianconi, Tyronne, Βλαχομήτρος, Sassi, Villalba, αποτελούν την αποστολή για το ματς με τους ερυθρόλευκους.

Εκπλήξεις είχε και η ανακοίνωση της αποστολής του Ολυμπιακού για Λαμία. Ο Μάρτινς έκανε την έκπληξη και πήρε μαζί του τόσο τον Καφού όσο και τον Μορ, οι οποίοι δεν έχουν κλείσει καλά καλά δύο 24ωρα στο ρόστερ. Το αν θα αγωνιστούν μάλλον θα εξαρτηθεί από την πορεία του παιχνιδιού, καθώς πρόθεσή τους είναι αν είναι δυνατόν να πετύχουν σκορ πρόκρισης από τον πρώτο αγώνα.

Η αποστολή: Αλέν, Τζολάκης, Καραργύρης, Τοροσίδης, Γκασπάρ, Μαρτίνης, Σισέ, Παπαδόπουλος, Σεμέδο, Μπέλιτς, Καμαρά, Ξενιτίδης, Καφού, Μορ, Μασούρας, Λοβέρα, Ραντζέλοβιτς, Φορτούνης, Σουντανί, Χασάν.

Περισσότερα για το παιχνίδι Λαμία – Ολυμπιακός δείτε ΕΔΩ.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση