Άκυρη η αναδιάρθρωση του ΔΣ της ΕΠΣΦ από το Διαιτητικό Δικαστήριο

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 04 Φεβρουαρίου 2020 08:18 Άκυρη η αναδιάρθρωση του ΔΣ της ΕΠΣΦ από το Διαιτητικό Δικαστήριο

Νέα επεισόδια στη κόντρα μεταξύ των μελών της Διοίκησης της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Φθιώτιδας, μετά την ακύρωση της απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου της «Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Φθιώτιδας», περί ανακατανομής (αναδιάρθρωσης) των θέσεων του ΔΣ.

Αυτό αποφάσισε το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ, που εκδίκασε την προσφυγή των τεσσάρων μελών του ΔΣ (Σακελλάρη, Σιάππα, Καρακώστα, Κυριτσοπούλου) και του σωματείου Ακαδημία Ποδοσφαίρου Λαμίας, κάνοντας δεκτή την προσφυγή του σωματείου και απορρίπτοντας τις προσφυγές των υπολοίπων.

Είναι νωπές ακόμη οι μνήμες από την επεισοδιακή συνεδρίαση της διοργανώτριας των τοπικών πρωταθλημάτων ποδοσφαίρου και η συγκεκριμένη απόφαση είναι βέβαιο ότι θα δρομολογήσει εξελίξεις.

Διαβάστε το σκεπτικό της απόφασης του Διαιτητικού Δικαστηρίου:

«Το Διαιτητικό Δικαστήριο Ποδοσφαίρου, κατά την τελευταία του συνεδρίαση, έλαβε την ακόλουθη απόφαση.

Απέρριψε την από 24.01.2020 και με αριθμό πρωτοκόλλου Ε.Π.Ο. 3288/24.01.2020 προσφυγή ως απαράδεκτη ως προς τους δεύτερο, τρίτο, τέταρτο και πέμπτη εκ των προσφευγόντων α) Κωνσταντίνο ΣΑΚΕΛΛΑΡΗ του Παναγιώτη, β΄) Θωμά ΣΙΑΠΠΑ του Γεωργίου, γ΄) Δημήτριο ΚΑΡΑΚΩΣΤΑ του Κωνσταντίνου, δ΄) Καλλιόπη ΚΥΡΙΤΣΟΠΟΥΛΟΥ του Ιωάννη, όλους κατοίκους Λαμίας.

Δέχθηκε την ίδια ως άνω προσφυγή (3288/24.01.2020) ως προς το πρώτο εκ των προσφευγόντων, εδρεύον στη Λαμία και εκπροσωπούμενο νόμιμα αθλητικό σωματείο με την επωνυμία «ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΛΑΜΙΑΣ» ΚΑΤΑ των: α΄) Εδρεύουσας στη Λαμία και εκπροσωπούμενης νόμιμα αθλητικής ένωσης (σωματείου) με την επωνυμία «ΕΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ», β΄) Ευαγγέλου ΑΣΗΜΩΤΟΥ του Δημητρίου, κατοίκου Καμένων Βούρλων Φθιώτιδας, γ΄) Παναγιώτη ΖΟΥΜΠΟΠΟΥΛΟΥ του Χαραλάμπου, κατοίκου Λαμίας, δ΄) Μιχαήλ ΚΟΡΔΟΛΕΜΗ του Κωνσταντίνου, κατοίκου Μεγάλης Βρύσης Φθιώτιδας, ε΄) Δημητρίου ΝΙΚΟΛΑΟΥ του Μιχαήλ, κατοίκου Αταλάντης Φθιώτιδας, στ΄) Αναστασίου ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ του Δημητρίου, κατοίκου Μώλου Φθιώτιδας ζ΄) Γεωργίου ΦΑΦΟΥΤΗ του Λουκά, κατοίκου Λαμίας και η΄) Χρήστου ΦΑΦΟΥΤΗ του Ευσταθίου, κατοίκου Λαμίας.

Αναγνώρισε την ακυρότητα της από 14.01.2020 απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου της «Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Φθιώτιδας», που αποτυπώθηκε στο υπ’ αριθμ. 382/14.01.2020 πρακτικό, περί ανακατανομής (αναδιάρθρωσης) των θέσεων του Διοικητικού Συμβουλίου».

 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση