Λαμία: «Μπλόκο» στους οπαδούς της Λάρισας για αποφυγή επεισοδίων

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 08 Φεβρουαρίου 2020 10:45 Λαμία: «Μπλόκο» στους οπαδούς της Λάρισας για αποφυγή επεισοδίων

Για επικίνδυνους αλήτες - κακοποιούς και εμπόρους ναρκωτικών κάνει λόγο η ανακοίνωση της ΑΕΛ και ζητά προστασία από την αστυνομία - Τι αναφέρει η ανακοίνωση της ΠΑΕ Λαμία - Η αποστολή της ομάδας για τον αποψινό αγώνα.

Η ομάδα της Λαμίας υποδέχεται απόψε στις 8:00' στο γήπεδο της πόλης την ΑΕΛ. Μάλιστα είχαμε και αλλαγή διαιτητή για το συγκεκριμένο ματς, αφού αρχικά είχε οριστεί ο Τάσος Παπαπέτρου (Αθηνών), ο οποίος είχε ένα ατύχημα και αντικαταστάθηκε από τον Γιάννη Παπαδόπουλο του Συνδέσμου Μακεδονίας.

Εκτός από το απαγορευτικό της Αστυνομίας για την μετακίνηση των φιλάθλων της Λάρισας στη Λαμία, ανακοίνωση έβγαλε και η ΠΑΕ Λαμία, τονίζοντας ότι δεν θα υπάρξει θύρα φιλοξενούμενων, μετά τις πληροφορίες που διέρρευσαν για πρόκληση επεισοδίων εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Λαμία

«Σύμφωνα με πληροφορίες για προσέλευση ορισμένων οπαδών της ΑΕΛ με σκοπό την πρόκληση επεισοδίων εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου, στο αυριανό αγώνα στο ΔΑΚ Λαμίας ανάμεσα στον ΠΑΣ Λαμία και την ΑΕΛ για την 23η αγωνιστική της Super League, η ΠΑΕ Λαμία προς ενημέρωση όλων και με βάση την απόφαση της αστυνομίας για απαγόρευση της οργανωμένης μετακίνησης φιλάθλων της φιλοξενούμενης ομάδας και διάθεσης εισιτηρίων σ’ αυτούς, δεν θα διαθέσει θύρα φιλοξενούμενων».

ΑΕΛ: Βρώμικο σχέδιο κακοποιών στοιχείων

Η ΠΑΕ ΑΕΛ ήταν αυτή που πρώτη έδωσε στη δημοσιότητα την επιστολή που έστειλε στις Αστυνομικές Αρχές για να περιφρουρηθεί ο ομαλή διεξαγωγή του αποψινού παιχνιδιού, αφού υπάρχουν όπως λέει βάσιμες πληροφορίες για βρόμικο σχέδιο σε βάρος της ομάδας της ΑΕΛ από επικίνδυνους κακοποιούς.

Δείτε την επιστολή

Προς: Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Στερεάς Ελλάδος  - Διευθυντή Αστυνομίας Φθιώτιδος

Κοιν:  1. Αρχηγό Ελληνικής Αστυνομίας
           2. Πρόεδρο και ΔΣ της ΠΑΕ Λαμίας
           3. Συνεταιρισμό Super League 1 – Διεύθυνση Ασφαλείας

Αξιότιμοι Κύριοι,

Περιήλθαν σε γνώση μας βάσιμες πληροφορίες ότι Αλβανοί έμποροι ναρκωτικών σε συνεννόηση με Αλβανούς κακοποιούς της Λαμίας και με τους Αλβανούς οργανωμένους οπαδούς του Αιγάλεω, οι ίδιοι που έκαναν την εμφάνιση τους την προηγούμενη Κυριακή στο παιχνίδι Νίκης Βόλου – Αιγάλεω, εκμεταλλευόμενοι το γεγονός ότι η ΠΑΕ Λαμία για εισπρακτικούς λόγους διαθέτει σε μεμονωμένους οπαδούς των φιλοξενουμένων ομάδων συγκεκριμένο χώρο, θα έρθουν αύριο στη Λαμία, εκμεταλλευόμενοι το γεγονός ότι το παιχνίδι είναι βραδινό κι έτσι θα μπορούν να διαφύγουν πιο εύκολα, με μοναδικό στόχο να δημιουργήσουν εκτεταμένα επεισόδια τόσο έξω από το γήπεδο καταστρέφοντας της περιουσίες των πολιτών της Λαμίας, όσο και εντός του γηπέδου, σπάζοντας καθίσματα, ανάβοντας πυρσούς, εκτοξεύοντας φωτοβολίδες με σκοπό την τιμωρία της ομάδος μας, τόσο με βαρύτατα χρηματικά πρόστιμα όσο και με τιμωρία της έδρας μας, ενόψει και των αγώνων με τον ΠΑΟΚ και τον Αστέρα Τρίπολης που είμαστε γηπεδούχοι, από το αποτέλεσμα των οποίων θα κριθεί και το μέλλον της ομάδος μας.

Τους επικίνδυνους αυτούς αλήτες – κακοποιούς τους έχουμε εκδιώξει από το γήπεδο μας και το σχέδιο τους είναι να εμφανιστούν στα εκτός έδρας παιχνίδια μας με τη Λαμία και τον ΝΠΣ Βόλο, όπου οι ιδιοκτήτες των τοπικών ομάδων επιτρέπουν την είσοδο ακόμη και δήθεν μεμονωμένων οπαδών για εισπρακτικούς λόγους.

Εν όψει των ως άνω κ. Διευθυντά σας ενημερωθούμε για τα βρώμικα σχέδια των συγκεκριμένων κακοποιών και σας καθιστούμε προσωπικά υπεύθυνο, ώστε να μην επιτρέψετε την είσοδο ούτε ενός εξ αυτών των αλητών, οι οποίοι δεν έχουν κανένα σκοπό να παρακολουθήσουν το παιχνίδι, παρά μόνο να καταστρέψουν και να δημιουργήσουν επικίνδυνα επεισόδια.

Στη διάθεσή σας,

Η αποστολή του ΠΑΣ Λαμία:

Με απογευματινή προπόνηση στο προπονητικό κέντρο στη Νέα Άμπλιανη ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της Λαμίας, την Παρασκευή 7/2 για τον αγώνα του Σαββάτου 8/2 στο ΔΑΚ Λαμίας στις 20:00 με αντίπαλο την ΑΕΛ στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League 2019-2020.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Άκης Μάντζιος ανακοίνωσε την αποστολή η οποία απαρτίζεται από τους παρακάτω ποδοσφαιριστές

13 Damir Kahriman
30 Θεοδωρόπουλος Κωνσταντίνος

4 Adejo Daniel
5 Τζανετόπουλος Άνταμ
23 Σκόνδρας Ιωάννης
24 Βύντρα Λουκάς
27 Scarduelli Vanderson
50 Asigba Mark

6 Niasse Ibrahima
7 Βασιλόγιαννης Ανδρέας
16 Bejarano Danny
21 Δημούτσος Έλιν
34 Σάλιακας Εμμανουήλ
61 Μπουλούλης Κωνσταντίνος

9 Bianconi Miguel
10 Tyronne
11 Καραμάνος Αναστάσιος
18 Romanic Lazar
19 Sassi Ismail
77 Villalba Leonardo

Τα εισιτήρια για σήμερα

Το Σάββατο 8/2 ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ από τα εκδοτήρια του ΔΑΚ από τις 16:00 μέχρι την έναρξη του αγώνα.

Η τιμή των εισιτηρίων στην ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ σε όλες τις κερκίδες του γηπέδου (εκτός από τις κερκίδες 3-4, VIP-VVIP) ορίζεται στα 15€

Στις κερκίδες 3 και 4 η τιμή ορίζεται στα 20.

Η ΠΑΕ ΛΑΜΙΑ υπενθυμίζει στους φιλάθλους ότι για να προμηθευτούν εισιτήριο για τους αγώνες της ομάδας θα πρέπει να γνωρίζουν υποχρεωτικά τον ΑΜΚΑ τους.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση