Εκτύπωση αυτής της σελίδας

ΠΑΣ Λαμία - ΑΕΛ 0-0: Κόλλησε στο "μηδέν" (ΒΙΝΤΕΟ)

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 08 Φεβρουαρίου 2020 21:51 ΠΑΣ Λαμία - ΑΕΛ 0-0: Κόλλησε στο "μηδέν" (ΒΙΝΤΕΟ)

Με την ισοπαλία έχασαν και οι δύο...

Με φόντο το κυνήγι της 6ης θέσης Λαμία και Λάρισα αναμετρήθηκαν στο ΔΑΚΛ στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής της Super League 1.

Το τελικό 0-0 αδικεί την προσπάθεια κυρίως των γηπεδούχων, που ήταν καλύτεροι στα σημεία, έχασαν περισσότερες ευκαιρίες και γενικά έδειξαν μεγαλύτερη διάθεση να κυνηγήσουν το τρίποντο. Αν και η ισοπαλία συνήθως συμφέρει περισσότερο τους φιλοξενούμενους σε αυτή τη φάση και οι δύο ομάδες έχασαν στην προσπάθεια που κάνουν για να πιάσουν την 6η θέση.

Η εικόνα του παιχνιδιού

Πολύ ενδιαφέρον το πρώτο ημίχρονο με ρυθμό και την μπάλα να ανεβοκατεβαίνει στα δύο τερέν. Μόνο αδύνατο σημείο η τελική πάσα ώστε να βγει και η καλή φάση, καθώς δεν είχαμε κλασικές ευκαιρίες.

Καλύτερη η Λαμία με ποσοστό κατοχής να φτάνει το 60% έδειξε στοιχεία ανάκαμψης ανεξάρτητα αν δεν έβγαζε εύκολα φάση.

Κορυφαία στιγμή σε αυτό το πρώο μέρος το σουτ με το εξωτερικό του Βάντερσον στο 18' μετά από όμορφη συνολική προσπάθεια που έφυγε λίγο άουτ.

Στον αντίποδα δύο αξιόλογα σουτ του Σίλβα Σάντος εξουδετερώθηκαν εύκολα από τον Θεοδωρόπουλο.

Στην επανάληψη η Λαμία μπήκε με περισσότερη όρεξη και έχασε σημαντικές ευκαιρίες με τους Καραμάνο,  Σκόνδρα και Μπιανκόνι. Στο 53’ αρχικά ο Καραμάνος ανάγκασε τον Κρίστινσον σε σπουδαία απόκρουση, ενώ στο 56' ο Σκόνδρας έκανε τη σέντρα-σουτ με τη μπάλα να φεύγει λίγο άουτ. Τέλος στο 60’ το σουτ του Βραζιλιάνου από εξαιρετική θέση ήταν κι αυτό άστοχο.

Η απάντηση από την ΑΕΛ στο 63’ με τον Παπάζογλου να αστοχεί κι αυτός από κοντά.

10 λεπτά αργότερα (73’) παραλίγο ο διαιτητής Παπαδόπουλος να κάνει την γκάφα του αγώνα δίνοντας πέναλτυ σε μαρκάρισμα έξω από την περιοχή του Μπέρτου από τον Μπεχαράνο. Αν και η παράβαση ήταν ξεκάθαρη, αν και που έγινε, είχαμε δίλεπτη διακοπή και VAR που αυτή τη φορά δεν αποδείχτηκε… ΓΜΑΡ(!) και αποκατέστησε τα πράγματα.

Το παραλίγο πέναλτυ της Λάρισας:

Την ίδια ώρα βέβαια η ΑΕΛ (;) έβγαζε ανακοίνωση για «σφαγή»! Το σίγουρο είναι βέβαια ότι ο διαιτητής μαζί και οι βοηθοί του, έχασαν πολλές – ανώδυνες - φάσεις, τις περισσότερες όμως για τη Λαμία. Υπό τις ίδια συνθήκες ο ΠΑΣ Λαμία θα μπορούσε να ομιλεί για «Δίστομο». Σίγουρα χρειάζεται περισσότερη ψυχραιμία.

Στο 88’ και πάλι η Λαμία προειδοποιεί με σου του Νίασε να φεύγει άουτ και ενώ η μπάλα γύρισε πολύ ώρα στην περιοχή της ΑΕΛ.

Οι καλύτερες στιγμές:

Οι συνθέσεις:

Λαμία (Άκης Μάντζιος): Θεοδωρόπουλος, Βύντρα, Σκαρντοβέλι, Αντέντζο, Σκόνδρας, Βιγιάλμπα (81’ Βασιλόγιαννης), Μπεχαράνο, Δημούτσος, Τιρόνε (79’ Νιάσε), Καραμάνος, Μπιανκόνι (66’ Ρόμανιτς)                  

Αναπληρωματικοί: Κάχριμαν, Ασίγκμπα, Τζανετόπουλος, Μπουλούλης,

ΑΕΛ (Μιχάλης Γρηγορίου): Κρίστινσον, Μιχαήλ, Ουάρντα, Παπάζογλου, Μούζεκ, Ζίζιτς, Σεσέροβιτς (81’ Νούνιτς), Μπέρτος, Κάτσε, Γκαζάλ, Σίλβα Σάντος (61’ Τόρζε),

Στον πάγκο ήταν για την ΑΕΛ: Ναγκί, Ηλιάδης, Μπάλλας, Μάρκοβιτς, Καρανίκας,

Διαιτητές: Ιωάννης Παπαδόπουλος, Τρύφων Πετρόπουλος, Χασάν Κούλα

4ος Διαιτητής: Αλέξανδρος Τσακαλίδης