ΑΠΟ Αταλάντη κατά διαιτητή Αγγελούλη: «Ζητάμε την παραδειγματική τιμωρία του…»

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 09 Φεβρουαρίου 2020 22:42 ΑΠΟ Αταλάντη κατά διαιτητή Αγγελούλη: «Ζητάμε την παραδειγματική τιμωρία του…»

«Πράματα και θάματα» καταγγέλλουν οι άνθρωποι του ΑΠΟ Αταλάντη, ότι συνέβησαν εναντίον της ομάδας τους στο ματς με τον ΓΣ Αλμυρού.

Ειδικότερα καταγγέλλουν το διαιτητή Αγγελούλη για το ανύπαρκτο πέναλτυ που καταλόγισε στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού και ενώ το σκορ ήταν 1-1, σε μια φάση που έπρεπε να είχε τελειώσει υπέρ της Λοκρικής ομάδας.

Διαβάστε την καταγγελία του ΑΠΟ που έχει σταλεί προς το Σύνδεσμο Διαιτητών Λάρισας και κοινοποιείται στην ΕΠΟ και τα μέσα ενημέρωσης:

«Με την παρούσα επιστολή το Σωματείο Α.Π.Ο. ''Η ΑΤΑΛΑΝΤΗ'' διαμαρτύρεται έντονα για το ανύπαρκτο πέναλτι που υπέδειξε στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων ο διαιτητής και μέλος του συνδέσμου σας κ. Αγγελούλης οδηγώντας την ομάδα μας στην ήττα στο σημερινό αγώνα με τον Γ.Σ. ΑΛΜΥΡΟΥ στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής (3ος όμιλος) που διεξήχθη στο γήπεδο του Αλμυρού.

Ότι δεν μπορούσε να κάνει η γηπεδούχος ομάδα το έκανε ο διαιτητής του αγώνα ο οποίος μετά την ισοφάριση του σκορ σε 1-1 από την ομάδα μας στο 80΄ του αγώνα, με τα σφυρίγματα του έκλεισε τους ποδοσφαιριστές μας στην περιοχή μας, με αποτέλεσμα να «ξεκλειδώσει» το παιχνίδι, με την μετατροπή της ''βουτιάς'' του ποδοσφαιριστή των γηπεδούχων σε εσχάτη των ποινών χαρίζοντας την νίκη σε ένα κρίσιμο ματς στον Γ.Σ. ΑΛΜΥΡΟΥ.

Το γεγονός ότι δεν υπάρχει κανένα πέναλτι μπορεί να αποδειχτεί από το βίντεο του αγώνα που είναι στη διάθεσή σας.

Όπως και το πλάγιο άουτ, από το οποίο προήλθε η συγκεκριμένη φάση, το οποίο δόθηκε από τον συγκεκριμένο διαιτητή κατά της ομάδας, ενώ η ορθή απόφαση ήταν υπέρ μας.

Δυστυχώς οι κάποιες πληροφορίες μας επιβεβαιώθηκαν... 

Τέτοιες αποφάσεις αδικούν κατάφωρα Σωματεία όπως το δικό μας που παλεύουν καθημερινά για την επιβίωσή τους. 

Τέτοιοι διαιτητές δε σέβονται ούτε την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών που ιδρώνουν μέσα στα γήπεδα αλλά ούτε και των παραγόντων που "ματώνουν" οικονομικά για να διατηρηθούν όλα αυτά τα Σωματεία στη Γ’ Εθνική κατηγορία.

Απαιτούμε δίκαιη αντιμετώπιση από τους διαιτητές και γι' αυτό ζητάμε την παραδειγματική τιμωρία του μέλους σας που καταδίκασε την ομάδα μας στην ήττα σε ένα κομβικό αγώνα στην προσπάθεια που καταβάλλει για την παραμονή του στην κατηγορία. 

Επιθυμούμε την σωστή βαθμολόγηση του, από τον κ. Κόκκαλη, παρατηρητή διαιτησίας του σημερινού αγώνα ώστε να αποφευχθούν στο μέλλον για οποιαδήποτε ομάδα παρόμοιες αποφάσεις. 

Τέλος δηλώνουμε προς κάθε πλευρά ότι ως Διοίκηση, θα προστατεύσουμε με κάθε τρόπο την ομάδα μας από όλους αυτούς που δε σέβονται την ιστορία της, αλλά κυρίως δε σέβονται την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών μας μέσα στους αγωνιστικούς χώρους.»

Προσαρμοσμένη αναζήτηση