Εκτύπωση αυτής της σελίδας

ΠΑΣ Λαμία: Αποστολή εκτός έδρας με Ολυμπιακό

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 12 Φεβρουαρίου 2020 10:02 ΠΑΣ Λαμία: Αποστολή εκτός έδρας με Ολυμπιακό

Για τη 2η αγωνιστική της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας…

Τα θαύματα λένε ότι επαναλαμβάνονται, ενώ είναι βέβαιο ότι το ποδόσφαιρο μπορεί να γίνει πολύ απρόβλεπτο για αυτό και είναι ο βασιλιάς των σπορ.

Γεγονός είναι επίσης ότι στο παιχνίδι Ολυμπιακός – Λαμία που διεξάγεται σήμερα (12/2) στις 18:00’ στο στάδιο Καραϊσκάκη, οι γηπεδούχοι είναι το απόλυτο φαβορί.

Όχι μόνο γιατί το περσινό τους πάθημα, όταν αποκλειστήκαν από τη Λαμία μέσα στο σπίτι τους, είναι νωπό, αλλά γιατί όντως θέλουν περισσότερο αυτή την πρόκριση επιδιώκοντας, όσα δεν κατάφεραν πέρυσι σε πρωτάθλημα, κύπελλο και Ευρώπη.

Οι οδηγίες του πορτογάλου τεχνικού τους είναι ξεκάθαρες και αν χρειαστεί η ομάδα του θα παίξει με όλους σχεδόν τους βασικούς για να πάρουν τη νίκη πρόκριση (με οποιαδήποτε ισοπαλία με σκορ το πλεονέκτημα το έχει η Λαμία).

Από την άλλη ο Άκης Μάντζιος, άφησε στη Λαμία για να ξεκουράσει κάποιους βασικούς και στην αρχική 11αδα θα παρατάξει αρκετές ρεζέρβες που έδειξαν εξαιρετικά στοιχεία στο παιχνίδι του ΔΑΚΛ. Για πρώτη φορά στην αποστολή είναι και ο νεοαποκτηθείς Ντεβις Επασί, ενώ επιστρέφει από τραυματισμό και ο Πατρικ Μπαχανάκ.

Βασικός στόχος της Λαμίας παραμένει το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, έχοντας τρία παιχνίδια από τα οποία μπορεί να εξασφαλίσει τους βαθμούς για την είσοδό της στην 6αδα αφού τα δύο είναι με "μνηστήρες" της ίδιας θέσης. Εκεί πέφτει και το βάρος της προετοιμασίας της ομάδας, που θα παλέψει για τις πιθανότητες πρόκρισης που της αναλογούν στο Κύπελλο Ελλάδας.

Η αποστολή της Λαμίας:

Κάχριμαν, Επασί, Αντέτζο, Τζανετόπουλος, Σκόνδρας, Βάντερσον, Μπάχανακ, Ασίγκμπα, Νιάσε, Βασιλόγιαννης, Νικολόπουλος, Σάλιακας, Μπουλούλης, Καραγιάννης, Τιρόνε, Καραμάνος, Βλαχομήτρος, Ρόμανιτς, Σασί και Βιγιάλμπα.