Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Βαρούχας: «Δεν υπάρχει αποβολή στον Ρόμανιτς»

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 14 Φεβρουαρίου 2020 08:30 Βαρούχας: «Δεν υπάρχει αποβολή στον Ρόμανιτς»

Σε όλες τις αμφισβητούμενες φάσεις είχε δίκιο η Λαμία σύμφωνα με τον καθηγητή διαιτησίας…

Στο ΣΠΟΡ FM 94,6 μίλησε ο Παναγιώτης Βαρούχας, κάνοντας κριτικής τους αγώνες Κυπέλλου Ολυμπιακός – Λαμία και Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ.

Αναφορικά με το ματς του «Καραϊσκάκη», ο καθηγητής διαιτησίας έδωσε δίκιο στη Λαμία σε όλες τις αμφισβητούμενες φάσεις και ειδικά σε αυτή της αποβολής του Ρόμανιτς που έκρινε ουσιαστικά και το τελικό αποτέλεσμα.

«Στο 4’ ο Βάντερσον ανατρέπει τον Γκασπάρ, αλλά είναι φάουλ και όχι πέναλτι. Το VAR δεν μπορεί να επέμβει για φάουλ. Το πέναλτι που ζητά ο Ολυμπιακός για χέρι δεν είναι, γιατί είναι το χέρι στήριξης του παίκτη που πέφτει στο έδαφος. Στο γκολ που βάζει η Λαμία υπάρχει εκτεθειμένος παίκτης της, αλλά δεν έχει συμμετοχή στη φάση, άρα δεν είναι οφσάιντ.

Η αποβολή θα πρέπει να είναι ορισμός για να βγάλεις την κάρτα. Εδώ δεν υπάρχει κάτι τέτοιο. Απλώνει το πόδι ο παίκτης του Ολυμπιακού και ο Ρόμανιτς έπεσε κάτω για να μην τον χτυπήσει. Δεν έπρεπε να αποβληθεί, δεν μπορείς να πεις ότι έκανε θέατρο στη σέντρα. Το πέναλτι που δόθηκε υπέρ της Λαμίας ήταν σωστό, γιατί ο Σισέ βρίσκει τον αντίπαλο μόλις μπαίνει στην περιοχή», είπε μεταξύ άλλων ο κ. Βαρούχας.

Για το συγκεκριμένο παιχνίδι και ειδικά για την αντιμετώπιση της Λαμίας από τους διαιτητές (πραγματικούς ή βίντεο) έπνεε μένεα το βράδυ της Τετάρτης ο μεγαλομέτοχος Πανουργιάς Παπαϊωάννου.

Άποψη μας πάντως είναι μάλλον ότι θα πρέπει να διασκεδάζει, καθώς με την ομάδα που έχει φτιάξει με τους συνεργάτες του, έχει «ξεβρακώσει» πολλές σφυρίχτρες και ιδιοκτήτες ΠΑΕ. Ας το νιώσουν αυτό και οι φίλοι της Λαμίας και ας συσπειρωθούν δίπλα στην ομάδα που παίζει στα ίσα όλους τους αντιπάλους της…