Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Η αποστολή της Λαμίας για το εκτός έδρας ματς στην Ξάνθη

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 16 Φεβρουαρίου 2020 10:10 Η αποστολή της Λαμίας για το εκτός έδρας ματς στην Ξάνθη

Χωρίς εκπλήξεις και χωρίς τον Βάντερσον Σκαρντοβέλι που εκτίει ποινή λόγω καρτών αλλά και τον Λάζαρο Ρόμανιτς που αποβλήθηκε χωρίς αιτία στο Κύπελλο, ταξιδεύει ο ΠΑΣ Λαμία στην Ξάνθη για τον αγώνα με την τοπική ομάδα την Κυριακή στις 17:15’ στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής της Super League 1.

Ο Άκης Μάντζιος προπόνησε το πρωί του Σαββάτου τους παίκτες του και τους ανέλυσε τις δυσκολίες του παιχνιδιού.

Μετά την προπόνηση ανακοίνωσε την παρακάτω αποστολή από όπου απουσιάζουν για μία ακόμη φορά οι τραυματίες Πλιάτσικας και Τσούκαλος.

Θεοδωρόπουλος, Επασί, Αντέτζο, Τζανετόπουλος, Σκόνδρας, Βύντρα, Μπάχανακ, Ασίγκμπα, Νιάσε, Βασιλόγιαννης, Μπεχαράνο, Δημούτσος, Σάλιακας, Μπουλούλης, Καραγιάννης, Μπιανκόνι, Τιρόνε, Καραμάνος, Σασί και Βιγιάλμπα.

Σε ένα από τα πιο συναρπαστικά πρωταθλήματα εξελίσσεται το παρόν τουλάχιστον όσον αφορά τις μεσαίες ομάδες. Εφτά ομάδες βρίσκονται μεταξύ 6ης και 12ης θέσης με διαφορά μίας νίκης (25 με 28 βαθμούς) και όλες κάνουν όνειρα για την 6αδα. Μάλιστα από τις εφτά αυτές ομάδες οι έξι είναι της επαρχίας, με το τελικό πλασάρισμα να κρίνει και τον άτυπο τίτλο της καλύτερης επαρχιακής (πέρυσι η Λαμία, πρόπερσι ο Αστέρας Τρίπολης).

Η Ξάνθη είναι στους 28 βαθμούς και θέλει νίκη για να διατηρήσει το πλεονέκτημα έναντι των αντιπάλων της.

Αργά το απόγευμα του Σαββάτου ανακοινώθηκε και η αποστολή των ακριτών από όπου απουσιάζει ο τραυματίας Ντίρεσταμ. Ο Γιώργος Παράσχος θα έχει μαζί του τους παρακάτω ποδοσφαιριστές:

Άμπαντ, Μπέντο, Μαλεζάς, Καρασαλίδης, Μπαξεβανίδης, Σόσα, Λισγάρας, Θυμιάνης, Κασάδο, Τζουρίτσκοβιτς, Καμαρά, Εντουάρντο, Κοβάσεβιτς, Ντε Αμορίμ, Μπαριέντος, Φασίδης, Τερκί, Στάρτζεον, Μουλέν, Κάστρο, Φοσέ.

Διαιτητές: Αναστάσιος Σιδηρόπουλος, Πολυχρόνης Κωσταράς, Λάζαρος Δημητριάδης

4ος Διαιτητής: Απόστολος Τζουμαλάκος